Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Revelion 2017. Exclusiv pentru Singles Camp. Odorheiul Secuiesc

<< < (22/40) > >>

Misona:
Buna. Cu parere de rau trebuie sa va spun ca nu mai pot ajunge la Revelion-Odorhei. Daca se gaseste o fata/domnisoara/doamna doritoare sa mearga, ma poate contacta la 0723 623 593. Pentru acest eveniment am achitat avansul in suma de 300 lei.Mutumesc.

Topcian Florica:
Buna ziua,
Am citit mesajul tau si daca mai este valabila oferta, eu sunt interesata sa merg la acest revelion. Multumesc mult!  Pentru detalii, telefonul meu este, 0736704691.

Misona:

--- Citat din: Misona din Vineri, 18 Noiembrie 2016, 15:09 ---Buna. Cu parere de rau trebuie sa va spun ca nu mai pot ajunge la Revelion-Odorhei. Daca se gaseste o fata/domnisoara/doamna doritoare sa mearga, ma poate contacta la 0723 623 593. Pentru acest eveniment am achitat avansul in suma de 300 lei.Mutumesc.

--- Terminare citat ---

Buna tuturor!

Va multumesc pentru interesul aratat pentru locul meu la Revelionul Odorheiu Secuiesc, dar am dat locul unei alte doamne.

O zi buna tuturor!

Topcian Florica:
Buna ziua, tuturor!  :blush:
Conform principiului..."cei din urma ca si cei dintai"....pentru ca imi doresc mult, sa particip la revelionul organizat la Odorhei, si nu mai sunt locuri, lansez...o rugaminte/anunt/solicitare....catre  participante: Daca cineva din motive intemeiate sau... numai de ea stiute, este nevoita sa renunte la  participarea la revelionul de la Odorhei, ma poate contacta aici.                     
Va multumesc pentru intelegere!

Silvalina:
Buna dimineata!
Asemenea Floricai, si eu doresc un loc, daca se disponobilizeaza, la revelionul din Odorhei.
O zi frumoasa tuturor!

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă