Autor Subiect: Horoscop  (Citit de 235786 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline bit

• Hero Member
  • Mesaje postate: 3015
Re: Horoscop
« Răspuns #540 : Marți, 26 Iunie 2012, 15:06 »
No, imi place mai mult Chessur, daca l-ai vazut in "Alice" (stii, nimic nu e intamplator  :). Iar coincidente nu exista, asa zic io)

Offline adda

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1326
« Răspuns #541 : Marți, 26 Iunie 2012, 15:11 »
Nu-l stiu pe Chessur ca nu am vazut Alice, da banuiesc ca e cel din avatar de la tine?
asa cred si eu ....nu e nimic intamplator si coincidentele nu exista....chiar azi am patit-o... :)

Offline bit

• Hero Member
« Răspuns #542 : Marți, 26 Iunie 2012, 15:22 »
Dap (ecranizarea lui Tim Burton). Cat despre coincidente si de ce nu cred eu ca sunt coincidente, as vorbi 3 zile, or nu-i cazul aci, nici timpul si nici locul. Asa ca revenim: http://www.zodiac24.ro/zodiac-egiptean/ - ca asta ar fi cel mai vechi, nu?
(culmea! si aici tot o pisica...hmmm, cine spunea ca exista coincidente?)

Offline adda

• Hero Member
« Răspuns #543 : Marți, 26 Iunie 2012, 15:56 »
stii cum e cu coincidentele? ca si cu vorba aia : "ai grija ce-ti doresti ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"

Offline bit

• Hero Member
« Răspuns #544 : Marți, 26 Iunie 2012, 16:01 »
Ma mai bate cineva la cap cu teoria asta, numa`ca mie sincer nu mi-a aterizat nici un MiG in curte...

Offline adda

• Hero Member
« Răspuns #545 : Marți, 26 Iunie 2012, 16:04 »
 ;D cine? :P pai secretul e sa te gandesti si tu la ceva mai pamantesc, mai realizabil...nu la SF-uri

Offline bit

• Hero Member
« Răspuns #546 : Marți, 26 Iunie 2012, 16:12 »
O sa vezi cine...ca vede si ia masuri  :fight: ( ;D, numa` ca io dispar repede). Si daca e realizabil in contextul dat de tine, inseamna ca imi pot indeplini dorinta cu o planificare atenta si inteligenta, cu perseverenta si cu multa, multa, multa munca. Deci pot spune asa: cred ca nu-mi doresc (in adevaratul sens al expresiei) mai nimic (probabil de-asta nici nu se-ntampla  ;D). Exceptie de la ceea ce am enumerat mai inainte (aia cu realizarea prin munca si atentie) face capitolul numit "relatii cu oamenii", care are o logica a lui (pe care nu o inteleg intotdeauna). Si la care nu stau extraordinar. Insa sunt multumit. Iar timpul a fost cel care care a judecat (corect!) mereu natura relatiilor mele (de orice fel) cu alti oameni. Asa ca am incredere, ce e sa ramana ramane, ce nu, nu.

Offline adda

• Hero Member
« Răspuns #547 : Marți, 26 Iunie 2012, 16:17 »
aaa...m-am prins cine.... ;D ;D
sa stii ca nici eu nu am crezut in chestia asta si nici un argument sustinut de nu stiu ce teorie nu pot sa-ti aduc, nu ma pricep sa filozofez si nici teoriile nu-mi plac. pana nu ma conving ....nu cred.
Pur si simplu mi s-a intamplat....si ziceam ca e coincidenta....dar mai inainte ziceam ca nu exista coincidente....deci, care e concluzia?

Offline bit

• Hero Member
« Răspuns #548 : Marți, 26 Iunie 2012, 16:20 »
Pai concluzia e ca exista o ordine a lucrurilor in Univers. Pe care, daca te stradui tare, uneori o poti da peste cap. Insa asta are un pret.  :)

Offline adda

• Hero Member
« Răspuns #549 : Marți, 26 Iunie 2012, 16:24 »
da, cam asa...
ce pret? :)

Offline bit

• Hero Member
« Răspuns #550 : Marți, 26 Iunie 2012, 16:33 »
Pai unul pe care poti sa-l platesti sau nu.  Adica o decizie iti poate schimba iremediabil cursul vietii. Si uneori (aci e o buba mare) nu numai pe-al tau. Si nu mereu (sau neaparat, cum vrei sa zici) in bine. Asa ca e bine sa incerci sa intuiesti consecintele, inainte de a intreprinde ceva major. Lucru la care voi femeile sunteti dotate nativ mai bine. Adica flerul (feeling-ul, intuitia, whatever) e mult mai dezvoltat la voi. Mai rau e ca nu-l ascultati mereu atunci cand trebuie...Pe de alta parte, "in transeul inamic", in partea astalalta, la noi, in momentul in care argumentezi destul si dupa ce iei decizia, vezi ca soarta viata face misto de tine, reducand la zero efortul tau de a pune ordine in haos...Hmmm, nu stiu cum o fi mai rau, sincer. D-aia mai zic io uneori, mai in gluma, mai in serios, ca viata ne trage clapa pe unde ne prinde  :).

L.E. Da`chiar, unde e legatura cu horoscopu`aci? Stai, ca e (e subtila chiar): predestinarea. Si dorinta de a "scruta" viitorul pentru a lua deciziile cele mai bune. Hai ca se leaga, nu-s pe aratura de tot.

Offline adda

• Hero Member
« Răspuns #551 : Marți, 26 Iunie 2012, 16:50 »
asta e viata...nimic nu e intamplator....ne cam invartim in cerc.
cat despre un al 7-lea simt pe care il avem noi femeile...ce sa zic? nici eu nu il folosesc intotdeauna si de multe ori analizez prea mult totul, incat ma pierd in detalii si nu mai vad esentialul  ;D

Offline bit

• Hero Member
« Răspuns #552 : Marți, 26 Iunie 2012, 16:57 »
Vezi? Si pe urma va suparati cand se spune ca femeile si logica sunt termeni care n-au ce cauta impreuna!  ::) (foarte troll  ;D Si misogin)

Si inca ceva: ai zis de al 7 lea. Io recunosc ca sunteti niste creaturi net superioare, da`lumineaza-ma si pe mine, pliz, care e al 6 lea? ca mie nu-mi iese la numaratoare (unde nu stiu sa socotesc decat cu deshtele de la o singura mana, cred)

Offline adda

• Hero Member
« Răspuns #553 : Marți, 26 Iunie 2012, 17:01 »
da nu e vorba de logica aici, ce voi barbatii nu aveti defecte? ^-^
vezi ca ne mutam imediat la razboiul sexelor  :P

Offline bit

• Hero Member
« Răspuns #554 : Marți, 26 Iunie 2012, 17:03 »
Nu, ca acolo am zis ca nu ma mai bag.
Si defecte avem o droaie, cred ca mai multe decat voi chiar. Da`noi le recunoastem.  :P. Si ce e mai frumos, ca prea putin ne sinchisim de ele. Avantajul de a fi barbat: nesimtirea naturala, fara eforturi.  ;D