Arhiva > Arhiva
Horoscop
Cory:
--- Citat din: silviu din Luni, 10 Iunie 2013, 10:52 ---Horoscop: Cât eşti de ghinionistă în dragoste, în funcţie de zodia ta
Astrele îţi oferă protecţia lor sau, din contră, îţi pot pune beţe în roate în ceea ce priveşte viaţa sentimentală. Descoperă cât eşti de ghinionistă în amor, în funcţie de zodie.
--- Terminare citat ---
Stiam deja ca sunt printre cele mai ghinioniste, nu mai imi trebuia si confirmarea :bully: :(
come undone:
--- Citat din: Sunrise din Duminică, 26 Mai 2013, 12:26 ---Si la mine e de bine! Imi fac noi cunostinte si chiar prieteni :coolsmiley:
--- Terminare citat ---
Ohhh nu ştiu ce zodie eşti, Sunrise, dar sper ca în această vară să îmi fac şi eu muuuulţi prieteni :) Deşi am doar 24 de ani, simt că în ultima vreme am fost foarte singură şi tare tare mult aş vrea să intervină o schimbare
Cory:
http://www.horoscop-urania.com/horoscop-urania/codul-vedic-al-personalitatii/
noiembrie:
Horoscopul....dupa....Mine
Toate zodiile vor simti astazi un freamat interior, care le va zdruncina din temelii
starea de neimplicare pe care au simtit-o zilele trecute .Vor dori sa-si intalneasca
prietenii vechi si noi, sau cel putin sa-i sune, in diferite moduri...!Nativii...ce inca simt
ca traiesc si nu doar vegeteaza vor face ceva plimbari in natura si isi vor privi semenii,cu duiosie !
Datorita pozitiei astrale unii dintre ei, indifferent de varsta, vor avea sansa chiar...sa se mai indragosteasca !
silviu:
Horoscopul iubirii pentru toamna 2013
Pe măsură ce temperaturile scad, viața ta s-ar putea încinge. Iată horoscopul dragostei pentru toamna 2013
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă