Arhiva > Arhiva
Horoscop
Caroline:
--- Citat din: malina dragomir din Vineri, 01 Februarie 2013, 08:00 ---http://lifestyle.bzi.ro/un-horoscop-cum-nu-ai-mai-vazut-vezi-aici-cum-sunt-cu-adevarat-femeile-17930
--- Terminare citat ---
;D
silviu:
Horoscop: În ce zodie este sufletul tău pereche. Află cum să-l găseşti!
Asteroidul Junon îţi oferă multe indicii despre căsătoria ta dar şi despre bărbatul visurilor tale. Descoperă în ce zodie este sufletul tău pereche, în funcţie de locul în care se afla Junon în momentul naşterii tale.
almi_gabi:
--- Citat din: silviu din Sâmbătă, 02 Februarie 2013, 09:09 ---
Asteroidul Junon îţi oferă multe indicii despre căsătoria ta dar şi despre bărbatul visurilor tale. ....
--- Terminare citat ---
Pe langa ca a trebuit sa trec prin cinspe' milioane de site-uri ??? ca sa ajung la rezultat ; nu-mi place raspunsul ! :whistle:
Caroline:
--- Citat din: silviu din Sâmbătă, 02 Februarie 2013, 09:09 ---Descoperă în ce zodie este sufletul tău pereche, în funcţie de locul în care se afla Junon în momentul naşterii tale.
--- Terminare citat ---
Cred ca la ora asta sunt in in dispozitia "mintea in ceatza", caracteristica (pentru mine) zilelor de weekend: n-am inteles, eu cum aflu unde a fost Junon in momentul nasterii mele, ca sa stiu la care zodie sa ma uit ca suflet pereche? ???
Cory:
Pentru Caroline:poti sa intri pe site-ul cafeastrology.com si sa dai click pe -How to obtain my birth chart (pentru ati obtine astrograma natala , ce il include si pe Junon asta)- acolo iti introduci data nasterii si ora (ora fiind extrem de importanta), iar dupa ce dai ok ar trebui sa-ti apara un tabel cu toate pozitiile planetelor in momentul nasterii, daca nu te descurci in engleza mai era un site romanesc horoscopulmeu.ro parca ...unde puteai sa-ti faci astrograma gratis( unde la fel introduci datele), doar ca nu sunt sigura de exactitatea calculelor , ca la cele straine.... sper ca nu te-am incurcat mai mult decat erai :).....
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă