Arhiva > Arhiva
Horoscop
Lili Zamfirescu:
--- Citat din: silviu din Vineri, 14 Decembrie 2012, 20:07 ---io de cand ma stiu m-am simtit tentat de dorinta de a nu munci. si-am acceptat orice activitate, cu o singura conditie: sa nu degenereze-n munca. si da, uneori cred ca nu cred, dar cel mai tare cred in realitatea palpabila, imediata.
--- Terminare citat ---
si? ti-a si iesit figura?
silviu:
de cele mai multe ori, da :)
iana:
Ce potriveala, cel putin pt. rac si balanta. Sa stiu cel putin ca daca mai intalnesc vreodata un rac, soarta mea este de a muri sufocata :)
Cat despre balanta, atitudinea nonconflictuala, impulsul de a ceda pt. a impaca pe toata lumea, tendinta de a vedea lumea in roz...trebuie sa revin cu picioarele pe pamant. Sa ma fac mai rea ! ;)
almi_gabi:
--- Citat din: Nicoleta Bucuresti din Vineri, 14 Decembrie 2012, 15:18 ---Aflati cat de egoisti sinteti in functie de zodia voastra
Cum se naste acest EGO? Ce se intampla cu sublima fiinta divin-umana care uita atat de usor de unde vine si mai ales ce are de facut pe lumea asta? Egoul se naste din frica si fiecare zodie are tipul ei de frica pe care trebuie sa invete sa o invinga!
Astrologia poate sa ne puna in fata oglinda celesta necesara pentru a vedea adevarata fata a egoului nostru si al semenilor nostri, desi pana la paiul din ochiul celuilalt, este barna din propriul ochi, asa ca va invitam la o calatorie in lumea celor 12 EGOURI corespunzatoare celor 12 zodii. Va asteptam sa facem impreuna cunostinta cu masca cea mai mai greu de inlaturat, propriul EGO!
....
--- Terminare citat ---
Nico imi place horoscopul asta - l-am citit si m-am regasit in vreo 3-4 zodii cel putin !! Stau cam "grav" la capitolul ego. Pana si aici "vreau" .
silviu:
Horoscop: Cum stai cu banii anul viitor? Află ce ţi-au pregătit astrele în 2013
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă