Arhiva > Arhiva
Horoscop
iana:
Eu sunt bucuroasa ca Saturn a parasit Balanta, unde a stat cam multisor (2-3 ani, din cate imi amintesc) si numai bine n-a facut. Acum in Scorpion, pare a fi OK. Cel putin nu afli ca te mai asteapta inca 2-3 ani de rasturnari de situatii pe care cu greu le poti controla.
micaela:
--- Citat din: iana din Duminică, 04 Noiembrie 2012, 02:22 ---Eu sunt bucuroasa ca Saturn a parasit Balanta, unde a stat cam multisor (2-3 ani, din cate imi amintesc) si numai bine n-a facut. Acum in Scorpion, pare a fi OK. Cel putin nu afli ca te mai asteapta inca 2-3 ani de rasturnari de situatii pe care cu greu le poti controla.
--- Terminare citat ---
Iana, n-am intalnit balanta care sa nu spuna ca ultimii 3 ani au fost duri. Cu atat mai mult pentru balantele cu ascendent in balanta, la care aspectele astrale actioneaza mai focusat. Dar, desi se trece cu mari greutati si costuri interioare prin probele lui Saturn, scopul acestora este unul pozitiv; acela de a invata lucruri importante (in cazul de fata) despre noi insine. Si trebuie sa recunoscti ca, dincolo de caderile la pamant, unele chiar strivitoare, au fost diverse forme de autocunoastere importante. :) Dupa bubuielile lui Saturn iesi restructurata si mai puternica.
Acum a intrat in Scorpion, casa finantelor pentru Balanta. Nush' cum e la tine, da' la mine, culmea, din primele zile s-a manifestat fix in sfera asta, absolut pe neasteptate. Doi ani de atentie maxima in privinta finantelor (si de bine si de rau), ca vor fi restrictii si mare nevoie de cumpatare. :) Dar daca nu-s probleme de sanatate, totul e in regula. ;) :kissing:
lilule, balantule, tu de ce nu mai graiesti pe acilisea? :) :kissing:
rocky:
--- Citat din: iana din Duminică, 04 Noiembrie 2012, 02:22 ---Eu sunt bucuroasa ca Saturn a parasit Balanta, unde a stat cam multisor (2-3 ani, din cate imi amintesc) si numai bine n-a facut. Acum in Scorpion, pare a fi OK. Cel putin nu afli ca te mai asteapta inca 2-3 ani de rasturnari de situatii pe care cu greu le poti controla.
--- Terminare citat ---
n-as baga mina'n foc ca ce se intimpla in viata este fix de cum se misca astrele ...
micaela:
--- Citat din: rocky din Duminică, 04 Noiembrie 2012, 18:33 ---n-as baga mina'n foc ca ce se intimpla in viata este fix de cum se misca astrele ...
--- Terminare citat ---
fix nu, dar sunt influente, caci universul (incluzandu-ne pe noi, lighioanele bipede asa-zis inteligente) e un sistem de informatie si energie, asa ca totul influenteaza totul...
din ce am observat eu in 25 de ani... exista influente astrologice indeniabile. :)
iana:
--- Citat din: rocky din Duminică, 04 Noiembrie 2012, 18:33 ---n-as baga mina'n foc ca ce se intimpla in viata este fix de cum se misca astrele ...
--- Terminare citat ---
De horoscop bagi seama doar cand lucrurile nu merg bine si atunci cauti explicatii sau esti mai atent... :(
Cred ca influente sunt in personalitatea fiecaruia, cel putin la mine s-a potrivit.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă