Arhiva > Arhiva

Horoscop

<< < (143/175) > >>

micaela:

--- Citat din: Caroline din Luni, 08 Octombrie 2012, 16:26 ---La mine (si mai stiu doua cazuri in SC) a fost un divort Pesti-Leu. Cre'ca ar iesi o statistica semnificativa, daca s-ar efectua la scara de 1000, cati suntem pe-aici. Ce zici, Gigi, pui copyright si pe un studiu de compatibilitati intre zodii?  ;D

--- Terminare citat ---
asta confirma incompatibilitatea "apa-aer care nu se amesteca", exact ca in cazul balanta-rac. ;)

luciamanta:
   Sa scriu si despre mine, sper sa nu va plictisesc. Eu, zodia taurului, el, zodia balantei. Divort dupa un an. El, balanta, ma sufoca extrem, extrem de mult. Nu mai aveam intimitate. Eram pretutindeni impreuna: la cumparaturi, in oras, la serviciu, acasa, in vizita, la teatru, in concedii... Esec din multe motive serioase. In primul rand, gelozia.
   In urma cu 5 ani, intalnesc un barbat din zodia racului, divortat de o BALANTA! Vazut, placut, iubit. Comunicare buna, tandrete, implicare...., dar nu a mers nici de data asta. Aici sunt multe de spus.

micaela:

--- Citat din: luciamanta din Luni, 08 Octombrie 2012, 19:07 ---   Sa scriu si despre mine, sper sa nu va plictisesc. Eu, zodia taurului, el, zodia balantei. Divort dupa un an. El, balanta, ma sufoca extrem, extrem de mult. Nu mai aveam intimitate. Eram pretutindeni impreuna: la cumparaturi, in oras, la serviciu, acasa, in vizita, la teatru, in concedii... Esec din multe motive serioase. In primul rand, gelozia.
   In urma cu 5 ani, intalnesc un barbat din zodia racului, divortat de o BALANTA! Vazut, placut, iubit. Comunicare buna, tandrete, implicare...., dar nu a mers nici de data asta. Aici sunt multe de spus.

--- Terminare citat ---
taur-balanta cam "niet". "aerul ramane la suprafata pamantului; nu se amesteca neam. da' ma mir ca balanta ta era asa sufocanta, "de aer" fiind, deci iubitoare de libertatea sa si, in consecinta, respectuoasa fata si de libertatea celuilalt.
in taur-rac sunt ceva premise de reusite, daca se reuseste armonizarea prin complementaritate.
da. stiu enorm de multe cupluri rac-balanta care dupa mult timp au ajuns la final. Agonia lor dureaza de obicei multi ani, tocmai fiindca racul e iubitor si amandoi sunt devotati familiei, cuplului. Niciunul nu deraiaza grav, asa ca nu survine un rau mare, brusc, un motiv suficient de grav care sa puna (odata) capat incompatibilitatii. De obicei e rupere prin acumulare, pic cu pic, in timp foarte mare. In general balanta e cea care nu mai suporta si se rupe de rac. Cel putin eu am intalnit situatia asta cel mai des. Racul, oricat i-ar fi de rau (si de obicei, culmea, el nu vede raul din relatia lor, sau nu vrea sa il vada), nu vrea sa renunte la caminul sau familia lui. si daca e dupa el, nu divorteaza ever. Numai' ca balanta ajunge la un moment dat la pragul de suportabilitate si, tzup, odata se hotaraste sa se elibereze de nefericire.

micaela:
rac-balanta: afectiune dar lipsa de comunicare; "lumi" disjuncte
varsator-balanta: multe in comun, afectiune si....totusi nu. (bine, eu banuiesc ceva defectiuni la varsator, da' poate ca nu-i numai asta. :))
balanta cu sine insasi: pana acum, e muuuult mai bine.  :)

clara39:
trist dar adevarat..am stat 15 ani cu o balanta......

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă