Arhiva > Arhiva
Horoscop
Caroline:
--- Citat din: silviu din Vineri, 13 Iulie 2012, 13:27 ---da' bine le mai zici! :strong:
--- Terminare citat ---
Subscriu! O0
almi_gabi:
mai stie cineva vreun horoscop !!?? :whistle:
danna n.:
uite aici unul umoristic: eu mi-am citit zodia si chiar m-am regasit in unele chestii !
http://iaundex.blogspot.ro/2009/09/zodiacul-umoristic.html
almi_gabi:
--- Citat din: danna n. din Sâmbătă, 14 Iulie 2012, 14:58 ---uite aici unul umoristic: eu mi-am citit zodia si chiar m-am regasit in unele chestii !
--- Terminare citat ---
si eu ma regasesc in unele dar.....
Când pare naturală şi neglijentă, fii sigur că a exersat atitudinea respectivă vreo două luni înainte. - asta e lovitura sub centura :magic:
micaela:
--- Citat din: almi_gabi din Sâmbătă, 21 Iulie 2012, 09:08 ---si eu ma regasesc in unele dar.....
Când pare naturală şi neglijentă, fii sigur că a exersat atitudinea respectivă vreo două luni înainte. - asta e lovitura sub centura :magic:
--- Terminare citat ---
asta-mi aminteste de un coleg de liceu care intr-o vreme venea cu paru' sculat si valvoi. diriginta a chemat-o pe mama lui la scoala, sa o atentioneze ca baiatu' e neglijent si nu-i prieten cu pieptanul, si-a primit un raspuns traznet: "da' de unde....o ora si-l freaca cu prosopul ca sa arate asa". ;D
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă