Arhiva > Arhiva

Horoscop

<< < (131/175) > >>

Caroline:

--- Citat din: adda din Joi, 12 Iulie 2012, 18:50 ---daca as fi avut atunci mintea ce-o am acum....

--- Terminare citat ---

Adda, eu cred ca acordam prea mult credit acestui asa-zis adevar. Poate ca, daca traiam anii de studentie cu mintea de-acum, as fi facut alte alegeri. Dar poate ca alegerile ar fi fost aceleasi. Sau poate ar fi fost mai proaste. Oricum nu avem cum sa verificam cehstia asta, asa ca ce rost ar avea sa le regretam?! In primul rand, daca atunci nu am fi facut aceleasi alegeri - bune, proaste, asta e extrem de relativ - n-am fi ajuns sa invatam ceva si sa gandim cum gandim acum. Asa ca, prespunand ca am putea schimba trecutul, el nu ne-ar mai aduce niciodata in acelasi punct de acum si ne-am rataci... Eu nu mai regret nimic, si nici pe el nu-l plang, acum are o cariera universitara si o familie frumoasa. Si nici eu nu pot sa ma plang ca am trait degeaba. "Visele trebuie sa ramana la locul lor din cer." - spunea cineva, Camus parca - acolo au ele rolul lor, sa ne formeze si sa ne "creasca" spre ceea ce ne este cu adevarat menit, indiferent daca ele se implinesc sau nu.  :)

steliana:

--- Citat din: micaela din Joi, 12 Iulie 2012, 14:12 --- nu pot percepe niciunul dintr-o perspectiva pozitiva, oricat de "ametita" as fi.

--- Terminare citat ---

asta cu ameteala... ti s-a intamplat sa poti bea o sticla de bere si sa nu simti nimic? dar sa bei doar o inghititura sau un pahar si sa simti "ameteala" pana in unghii?

pentru a modifica perceptia, incerc sa schimb unghiul vizual; nu mi-a iesit si nu-mi va iesi niciodata, cu MINCIUNA. o lista cu un catralion de calitati, nu o poate acoperi oricat de "ametita as fi".

steliana:

--- Citat din: Matei din Joi, 12 Iulie 2012, 15:52 --- sa-i transformi defectele in virtuti.
dar realitatea este mult mai complexa, sunt foarte multi factori si feromone la mijloc. unde chimie nu e, dragoste ioc.

--- Terminare citat ---

realitatea e relativa; nu e complexa, noi o complicam; unde cuantica nu e ...  chimia ramane la combinatii...

silviu:
da' bine le mai zici! :strong:
multa sanatate!

steliana:

--- Citat din: silviu din Vineri, 13 Iulie 2012, 13:27 ---da' bine le mai zici! :strong:
multa sanatate!

--- Terminare citat ---

am avut duhovnic ...
si ibovnic ...

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă