Arhiva > Arhiva

Horoscop

<< < (128/175) > >>

Matei:
citeam cu mult interes ce a scris Caroline si incercam sa fac o analiza pe loc, din punctul meu de vedere.  tocmai vroiam sa raspund cand mi-a sarit privirea pe postarea lui bitek: mi-a luat-o inainte, ce sa-i faci... asta este.  are mare dreptate.  incerc sa traspun in cuvinte aici ce m-ar speria pe mine la o femeie: dorinta de a avea mereu dreptate, de a controla totul (asa cum spune bitek), aroganta si cicaleala, indiscretia, vulgaritatatea. ei, si-acum sa-si mai dea si altii cu parerea!

micaela:

--- Citat din: Caroline din Miercuri, 11 Iulie 2012, 16:36 ---) imi spunea ca mental eu sunt 10% barbat (de ce, nu stiu, e oare doar apanajul barbatilor sa fie inteligenti?),
--- Terminare citat ---

:) fix asa. si eu am primit o remarca similara, servita drept compliment pe un forum pe care ma mai jucam acum cativa ani "adevar spun; ai minte de barbat". m-as fi ingrijorat daca m-ar fi cunoscut si fizic si si-ar fi pastrat remarca.  ;D

micaela:
lista celor ce nu-mi plac la un barbat:
lipsa de caracter (incluzand nesinceritatea, neasumarea, lasitatea)
mitocania
rautatea
prostia
aroganta (pereche cu infatuarea)
lipsa umorului
iritabilitatea

imi plac antonimele lor :)

steliana:
Mica ... daca in fiecare zi ai consulta lista, ai mai adauga ceva. daca ai iubi,  care defect l-ai face calitate?

micaela:
ai dreptate: mai adaug superficialitatea  ;)

cand iubesti iti creste miopia dar nu intr-atat incat un defect sa devina calitate. :) din lista mea, in orice caz, nu pot percepe niciunul dintr-o perspectiva pozitiva, oricat de "ametita" as fi.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă