Arhiva > Arhiva
Horoscop
adda:
;D cine? :P pai secretul e sa te gandesti si tu la ceva mai pamantesc, mai realizabil...nu la SF-uri
bit:
O sa vezi cine...ca vede si ia masuri :fight: ( ;D, numa` ca io dispar repede). Si daca e realizabil in contextul dat de tine, inseamna ca imi pot indeplini dorinta cu o planificare atenta si inteligenta, cu perseverenta si cu multa, multa, multa munca. Deci pot spune asa: cred ca nu-mi doresc (in adevaratul sens al expresiei) mai nimic (probabil de-asta nici nu se-ntampla ;D). Exceptie de la ceea ce am enumerat mai inainte (aia cu realizarea prin munca si atentie) face capitolul numit "relatii cu oamenii", care are o logica a lui (pe care nu o inteleg intotdeauna). Si la care nu stau extraordinar. Insa sunt multumit. Iar timpul a fost cel care care a judecat (corect!) mereu natura relatiilor mele (de orice fel) cu alti oameni. Asa ca am incredere, ce e sa ramana ramane, ce nu, nu.
adda:
aaa...m-am prins cine.... ;D ;D
sa stii ca nici eu nu am crezut in chestia asta si nici un argument sustinut de nu stiu ce teorie nu pot sa-ti aduc, nu ma pricep sa filozofez si nici teoriile nu-mi plac. pana nu ma conving ....nu cred.
Pur si simplu mi s-a intamplat....si ziceam ca e coincidenta....dar mai inainte ziceam ca nu exista coincidente....deci, care e concluzia?
bit:
Pai concluzia e ca exista o ordine a lucrurilor in Univers. Pe care, daca te stradui tare, uneori o poti da peste cap. Insa asta are un pret. :)
adda:
da, cam asa...
ce pret? :)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă