Arhiva > Arhiva
Horoscop
rocky:
--- Citat din: dauina din Duminică, 22 Aprilie 2012, 22:40 ---Scorpioni. Pentru Scorpioni becul nu se schimba. El se transforma. Doar apasa pe un buton si activezi alt bec. Dar de ce intrebi? Esti de la o agentie de asigurari?
--- Terminare citat ---
:thumbup:
almi_gabi:
--- Citat din: dauina din Duminică, 22 Aprilie 2012, 22:40 ---
Cum e zodia asta? Ce "PASARELE" are? Cand face urat?
.....
Cum se roaga fiecare zodie atunci cand se afla la ananghie?
....
Scuzele zodiilor :
....
Daca fiecare zodie ar purta pe spate un semn de circulatie, care ar fi acesta?
......
De cati ...este nevoie ca sa schimbi un bec?
.....
--- Terminare citat ---
eh, m-ai distrat de dimineata :magic:
varsator38:
HOROSCOP AMUZANT
Berbec
Semn de foc: scanteie
Trasatura principala: impetuozitatea.
Fraza favorita: primul!
Berbecul nu stie niciodata ce va face. De asta, atunci cand merge, merge cu capul inainte. Astfel, daca ajunge la linia de finis in acelasi timp cu altcineva, va putea spune: "Primul!".
Atunci cand trebuie sa treaca la actiune, nu sta prea mult pe ganduri. Se arunca de la trambulina si, pe la jumatate, descopera ca in piscina nu mai e apa. Cuvantul esec nu exista insa in vocabularul sau si va incerca sa-si "dreaga" imaginea prin cinism. Va spune: "Poate acum schimbati apa! Ca e mizerie in piscina!".
Taur
Semn de pamant: Casa
Trasatura fundamentala: rabdare inepuizabila.
Fraza favorita: gandesc, deci insist.
Taurul, atunci cand merge, nu ridica un picior decit daca celelalt este asezat ferm pe pamant. Din aceasta cauza, mai mult decat sa mearga, el face istorie. Daca Berbecul sare de la trambulina inainte sa se uite, Taurul va sti numele constructorului, materialele folosite, volumul apei si temperatura. Berbecul actioneaza cu hotarare, Taurul cu obstinatie. Berbecul vrea ca toata lumea sa-l asculte, Taurul are o rabdare fara limite incercand sa-i faca pe ceilalti sa-si schimbe parerea.
In concluzie, relatia lor s-ar putea desfasura asa:
Berbecul ii spune Taurului, aflat la 10 metri distanta: - Vino aici! (asta e hotarare).
Taurul: - Nu! (asta e obstinatie).
Berbec: - Vino aici!
Taurul (fara sa se miste): - Nu!
Berbecul (facand doi pasi): - Vino aici!
Berbecul (avansand doi pasi): - Vino aici!
Berbecul (facand doi pasi, se trezeste fata in fata cu Taurul): - Vezi? Asa imi place! Sa vii unde-ti spun EU!
Gemeni
Semn de aer: rafala.
Trasatura caracteristica: mai multi intr-unul.
Fraza favorita:Adevarul e ca totul e minciuna.
Gemenii sunt ca o rafala cu corp uman: nu-i vezi sosind, nu-i vezi nici plecand. Toti avem un eu care ne conduce, dar gemenii au doua, uneori mai multe. Unul dintre ele este dulce si tolerant, celalalt este critic si uracios. De-asta, gemenii nu cunosc drumul de mijloc: ori iti vad defectele, ori calitatile, depinde de geamanul care te priveste.
Daca acesta este cel dulce, iti va spune: "arati mai bine ca niciodata!"
Daca dai peste cel uracios: "Cand o sa mai slabesti si tu?"
Rac
Semn de apa: marea.
Trasatura caracteristica: nesiguranta pe plan sentimental.
Fraza favorita: Simt, deci exist.
La inceput, nu-ti acorda cine stie ce incredere. Trebuie sa ti-o castigi singur, fiind afectuos si tandru. Si sa le spui de o mie de ori ca-i iubesti, pentru ca Racii sunt adevarati vampiri sentimentali si tot timpul se plang ca nu primesc suficienta dragoste. Tu-i spui:
- Te iubesc.
Si Racul intreaba: Cat?
Leu
Semn de foc: soarele.
Trasatura caracteristice: nevoia de a fi in centrul atentiei.
Fraza favorita: Sunt rege / regina .
Leul este steaua zodiacului, cea mai stralucitoare. Sunt usor de recunoscut: sunt aceia care, privind un reflector, exclama:
- Trebuie sa vedeti cata stralucire ii confer!
Leul are o foarte buna parere despre sine. Daca iti este prezentat unul si tu ii spui:
-Imi pare bine sa te cunosc.
El va raspunde:
- Te inteleg.
Leii nu merg pe strada, ci defileaza. Daca strada este plina de magazine, Leul priveste vitrinele. Dar nu pentru a vedea ce este expus in ele, ci pentru a se privi pe sine. Moment in care va exclama:
- M-as cumpara daca n-as fi atat de scump!
Fecioara
Semn de pamant: recolta.
Trasatura caracteristica: ingrijorarea.
Fraza favorita: Permite-mi sa te contrazic..
Fecioara este o lupa cu picioare. Ajunge in casa ta si primul lucru pe care-l face este sa treaca cu degetul pe televizor pentru a vedea daca este prafuit. Si, cum are un umor sarcastic, iti va spune:
- Televizorul asta are un mileu foarte frumos pe el!
Nu-i scapa nimic! Sa fie ingrijorata este starea naturala a Fecioarei. Se va plange mereu:
- Sunt ingrijorat, sunt ingrijorat.
Si daca-i spune cineva:
- Dar nu se intampla nimic.
Fecioara va raspunde:
- Asta ma ingrijoreaza cel mai mult
Balanta
Semn de aer: briza.
Trasatura caracteristica: indoiala.
Fraza favorita: cateodata da, cateodata nu.
Gandeste rapid. Singurul inconvenient este ca, atunci cand ii vine o idee, odata cu ea, vine si indoiala.:
- Da, da, am hotarat, anul asta ma casatoresc.. . si daca nu anul asta, atunci anul viitor... sau in trei ani, n-am de ce sa ma grabesc.
Cantecele lui Julio Iglesias, reprezentant faimos al zodiei, sunt un tratat asupra indoielii: "nici nu te iubesc, nici nu te uit", "cateodata da, cateodata nu", 'nici pisica perfida, nici caine fidel". Niciodata nativii acestei zodii nu sunt siguri de nimic si asta ii transforma in niste certareti aproape profesionisti, dar nu vor recunoaste niciodata acest lucru. Din aceasta cauza, trebuie sa-i prinzi in capcana. Tu spui:
- Iti place sa te contrazici!
Si Balanta va raspunde:
- Nu-i adevarat! Si te pot contrazice cat vrei tu!
Scorpion
Semn de apa: lac.
Trasatura caracteristica: pasiunea.
Fraza favorita: te doresc.
Sunt usor de recunoscuti dupa ochii misteriosi. Scorpionul nu priveste, ci fixeaza direct. Ochii scorpionilor sunt ca niste ace fine care te impung atunci cand isi atintesc privirea. Pot fi hipnotizanti si pasionali, exagerat de pasionali. Cand te iubesc, te iubesc mai mult decat toti ceilalti. Daca te urasc, proportia se pastreza. Daca tu le faci cadou o carte, ei iti vor face cadou o enciclopedie. In ceea ce priveste viata amoroasa, situatia sta la fel. Tu le dai un sarut, ei vor face dragoste cu tine de trei ori la rand. Sau , daca ti i-ai facut dusmani, pazeste-te. Tu le spargi geamul la masina, el iti dau foc la casa. Sigur vor spune dupa aceea:
- Nu am inceput eu.
Sagetator
Semn de foc: jaratec.
Trasatura caracteristica: adevarul verde-n fata.
Fraza favorita: iti spun sincer...
Vitalitatea sa e epuizanta si intampina orice cu un suras. Sunt posesorii unui spirit delicat si a unor gafe imense. Ii recunosti cu usurinta in metrou sau in autobuz: cineva te calca de vreo 10 minute si inca nu-si da seama pentru ca te priveste si zambeste:
- Salut, salut!
Si, bineinteles, cand cineva iti surade asa, ce-i mai poti spune? Ce te calca pe picior? Nici sa nu-ti treaca prin cap! Daca o vei face, Sagetatorul iti va purta pica, va ridica piciorul si iti va da o lovitura in fluierul piciorului.
Sagetatorul este sincer, dar nu este subtil. Se incapataneaza sa spuna mereu adevarul verde-n fata; mai devreme sau mai tarziu, spune mereu ceea ce gandeste. De asta, iti sugeram ca daca vreun nativ al acestei zodii se apropie de tine si-ti spune:
- Iti voi spune adevarul...
Tu sa-i raspunzi:
- Dar ce ti-am facut eu?!
Capricorn
Semn de pamant: muntele.
Trasatura caracteristica: crede ca este indispensabil.
Fraza favorita: ce te-ai face fara mine?
Capricornul este o capra si caprele se lupta cu muntele si-l domina. Daca vezi un Capricorn care se arunca de la etajul zece, urmeaza-l, caci sigur o va lua in sus. Mai mult decat in noroc, crede in efortul propriu.
Capricornul, pentru a fi fericit, trebuie sa detina controlul asupra tuturor lucrurilor. Daca acest lucru nu este posibil, se enerveaza. Cam ca un preot Capricorn care, aflat pe patul de moarte, le spune calugaritelor care-l ingrijeau:
- Vai! Ce o sa se aleaga de voi, cand eu nu voi mai fi, cine o sa aiba grija de voi, cine o sa va ghideze pasii?
Si una dintre calugarite, cel mai probabil o leoaica, i-a raspuns:
- Nu va faceti griji, Parinte, ca si Isus Hristos a murit si ne-am descurcat si fara El.
Varsator
Este o fiinta a viitorului care traieste in prezent ca si cum acesta ar fi trecutul. De-asta ne saluta ca si cum am fi prototipuri preistorice:
- Buna, Jurasicule. Cum iti duci existenta primitiva?
Le place sa surprinda cu jocuri de cuvinte si glume:
- Aseara, cand nu erai langa mine, imi lipseai. Acum imi prisosesti.
Nu te ingrijora, sunt doar incercarile lor de a parea originali.
Au cate o idee pe secunda; singurul inconvenient este ca atunci cand urmeaza sa o puna in aplicare, le vine alta, si alta, si alta. Dar, pana la urma, un Varsator se misca mai putin decat un arbitru de tenis. Ca acest nativ al zodiei care spunea:
- Mi s-au intamplat atatea lucruri de dimineata... ca nu numai ca nu am avut timp sa ma ocup de ele, dar mai sunt si epuizat...
Pesti
Semn de apa: rau.
Trasatura caracteristica: visul cu ochii deschisi.
Fraza favorita: nu stii ce-am patit?
Este semnul cel mai sensibil al zodiacului.. Sunt atat de schimbatori incat par ca ar avea centrul rasului si al plansului intersanjabile. Pestii plang pentru ca le-a murit matusa si, in urmatoarea secunda, se prapadesc de ras pentru ca aceasta, biata de ea, este atat de grasa incat nu incape in sicriu.
Pestii, mai mult decat a trai, stiu a exista.
Daca cineva se apropie de un nativ al acestei zodii in timp ce acesta priveste apusul si-l intreaba:
- Ce faci?
Pestii raspund, fara sa inceteze sa priveasca cerul:
- Nimic.
Celalalt intreaba:
- Si nu te plictisesti?
Pestii vor raspunde:
- Daca nu sunt intrerupt, nu.
varsator38:
pentru cine crede in astre...
Berbec, Douazeci si cinci martie - Ziua dinamismului
Persoanele nascute pe data de 25 martie sunt extrem de dinamice, numarandu-se printre cei mai activi si energici nativi ai anului. Multi dintre ei par sortiti sa fie conducatori, desi in realitate sunt singuratici si tacuti. Cand conduc activitatile unui grup, ei prefera sa isi foloseasca talentele pentru rezolvarea cerintelor respectivei situatii in loc sa isi exercite propria dorinta de a conduce.
Nativii acestei zile nu sunt condusi de o ambitie oarba. Ei isi cunosc capacitatile si sunt foarte constienti de ceea ce pot si ce nu pot face. De asemenea, simt nevoia sa caute pacea atunci cand se indeparteaza de agitatia vietii profesioanle. Viata particulara este sacra pentru ei.
Casatoria este dificila pentru acesti indivizi, posibil datorita faptului ca ei pot actiona doar in termenii lor proprii. Partenerii lor trebuie sa le fie buni prieteni, sa-i ajute sa-si echilibreze personalitatea energica. Adesea, nativii zilei de 25 martie isi gasesc foarte greu sau poate niciodata un partener adevarat. In cele din urma, ei vor alege singuratatea pentru ca nu se pot multumi cu cineva care este mai prejos de modelul lor de partener perfect. O femeie nascuta pe 25 martie este capabila sa aiba grija de ea insasi, in timp ce un barbat nascut pe 25 martie doreste caldura si afectiunea unei familii, are nevoie de un cuib sigur.
In anumite momente, energia nativilor zilei de 25 martie pare nelimitata, dar de fapt ei pot fi doborati si vor deveni iritati. In aceasta stare, sunt ofensati foarte repede si considera chiar si cel mai mic semn de ignorare ca pe un afront personal. Nativii zilei de 25 martie pot deveni explozivi, criticile lor fiind deosebit de aspre. Sunt credinciosi celor pe care ii iubesc, dar in propriul lor mod ciudat. Ei pot crede ca sunt credinciosi chiar si cand nu sunt in totalitate implicati. Sunt loiali familiei lor, dar adesea sunt sortiti sa aiba vieti de familie neconventionale.
Persoanele nascute pe data de 25 martie dau dovada de tact in anumite situatii, dar de obicei sunt directi si au un temperament exploziv care le poate crea probleme. Din fericire, ei sunt iertati cu usurinta deoarece calitatile lor sunt evidente si ceilalti stiu sa le aprecieze si sa treaca cu vederea eventualele greseli. Prietenii apropiati sunt esentiali pentru nativii zilei de 25 martie. Ei vor forma un fel de cerc intim in jurul nativilor si vor actiona ca niste scuturi protectoare impotriva criticii lumii si a impulsurilor autoditructive. De obicei, satisfactia prietenilor este ca se pot baza pe nativi. Aceste persoane puternice pot fi chemate intotdeauna pentru a da sfaturi, pentru a-si dedica timpul sau chiar pentru a imprumuta bani. Cei care au relatii cu nativii zilei de 25 martie trebuie sa invete repede sa ii lase in totalitate singuri in asaltul lor impotriva lumii sa calatoreasca, sa experimenteze, chiar sa iubeasca in cea mai independenta maniera a lor. Doar atunci cand li se permite sa fie liberi, ei isi vor putea oferi dragostea fara retineri.
SFATURI: Intr-adevar, esti un om saritor, dar din cand in cand ocupa-te si de tine. Autocontrolul si disciplina sunt importante. Invata sa te adaptezi, sa te temperezi, sa devii mai putin aspru si sa apreciezi valoarea linistii si calmului. Nu-i mai coplesi pe toti din jurul tau. Este atat de importanta lumea exterioara?
PUNCTE FORTE:
Energic
Loial
Independent
PUNCTE SLABE:
Exagerat de critic
Plictisitor
Autodistructiv
varsator38:
Taur, Douazeci si sase Aprilie - Ziua Lucratorului
Cei nascuti pe 26 aprilie au taletul de a crea si intretine noi sisteme si constructii fizice. Ei vor merge pana departe pentru a-si pastra si pentru a-si proteja organizatiile sociale in cadrul carora lucreaza. In acelasi mod vor actiona si in ceea ce priveste relatiile personale, legaturile de familie si chiar atunci cand este vorba de sanatatea si bunastarea prietenilor. A avea idei noi si a le pune in aplicare reprezinta ratiunea de a fi a unei persoane nascute pe 26 aprilie. O importanta la fel de mare, poate chiar mai mare, o are conducerea de zi cu zi a organizatiei. Cei nascuti azi au suflul si energia necesare pentru un drum anevoios. Odata ce au inceput un drum, ei vor inainta zi dupa zi, saptamana dupa saptamana, an dupa an in acea directie.
Nativii zilei de 26 aprilie au multe idei fixe. Ei sunt incapatanati si necooperanti atunci cand este vorba de schimbarea radicala a conceptiilor, dar vor asculta motivele pentru care trebuie sa faca acest lucru. In consecinta, putem spune ca sunt receptivi la sugestii si imbunatatiri logice. Daca sfatul primit este de a renunta in totalitate la o teorie, ei vor refuza.
Cei nascuti in aceasta zi simt o nevoie puternica de a se ingriji de ceva sau de cineva. In cazul in care persoanele nascute pe 26 aprilie vor fi puse intr-o functie de conducere in cadrul unei afaceri, unui birou sau departament, exista posibilitatea sa existe plangeri referitoare la eficacitatea sau utilitatea deciziilor pe care acestia le vor lua. Nativii pot fi chiar nemilosi din dorinta de a inainta pe drumul inceput. Desi uneori pot fi acuzati de lipsa de sensibilitate, in mod general sunt perceputi ca niste oameni corecti. Multi dintre nativii acestei zile pot visa sa fie protectori sau calauze, avand grija si preocupandu-se ca lucrurile sa mearga bine. Le place sa se simta bine cand fac acest lucru si sa se distreze alaturi de colegi. Este destul de ciudat, dar, persoanele nascute pe 26 aprilie cred ca au cele mai bune intentii privitoare la societate. Rareori acesti oameni, in special cei ciudati, vor fi preocupati de interesele societatii. Pragmatici prin excelenta, cei nascuti azi cred ca, daca nu se perfectioneaza continuu, vor regresa.
Datorita dedicatiei exagerate pentru cauza pe care o sustin si o protejeaza, nativii zilei de 26 aprilie pot fi chiar singuratici. Nu sunt foarte individualisti in gandire. Cu toate acestea, ei pot fi destul de duri cu cei pe care ii considera ciudati sau neobisnuiti, mai ales daca le sunt copii sau rude. Nativii cred ca asemeni cazului procustian, fiecare om trebuie adus la forma si dimesiunile corecte.
Desi pragmatici, cei nascuti in aceasta zi nu vor pierede ocazia de a evolua din punct de vedere filozofic. Cu toate ca nu vor avea nevoie de incurajari prea mari pentru a-si spune parerea despre viata, o vor face incet si cu greutate. Filozofia lor despre viata este deseori conservatoare si uneori chiar restrictiva. Persoanele nascute pe 26 aprilie considera ca trebuie conservate standardele existente ale societatii si de obicei, sunt de partea ordinii si a legii. Cu toate acestea, le sustin doar pe acelea care sunt rezonabile. Cei nascuti in aceasta zi sunt primii care scapa de uscaturile birocratiei si au o mare placere sa inlature legile si regulamentele nefolositoare.
SFATURI: Invata sa asculti. Fii atent sa nu devii insensibil la dorintele altora. Uneori trebuie sa accepti infrangerea si sa mergi mai departe. Chiar si renutarea poate fi, uneori, o idee buna. Evita sa fii necizelat si lipsit de tact. Evalueaza-ti prejudecatile si incearca sa te schimbi.
PUNCTE FORTE:
Robust
Independent
Consecvent
PUNCTE SLABE:
Izolat
Fixist
Incapatanat
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă