Arhiva > Arhiva

Horoscop

<< < (84/175) > >>

Victorman:

--- Citat din: Caroline din Duminică, 25 Martie 2012, 00:25 ---Scorpion cu ascendent in Balanta. Daca e dupa ora 5.44, atunci ascendentul e tot in Scorpion (conform tabelului).
Din cate am citit eu, ascendentul e o influenta din alta zodie decat aia a datei de nastere, influenta care se manifesta mai ales in a doua parte a vietii, dupa 30 - 35 de ani.

--- Terminare citat ---
Ms , trebuie sa o intreb pe mama ora exacta ca nu stiu daca-mi convine balanta  :bow:

almi_gabi:
huh, da' ce e dupe' cum iti convine   :coolsmiley:

bit:
Io m-am dumirit. Am ascendent in Scorpion. Combinat cu pisicu`, io zic ca iese cea mai simpatica faptura umana creata ever, numa` buna de pus in lanturi in cea mai adanca mina.

Caroline:

--- Citat din: Victorman din Duminică, 25 Martie 2012, 11:23 ---Ms , trebuie sa o intreb pe mama ora exacta ca nu stiu daca-mi convine balanta  :bow:

--- Terminare citat ---

Nu te baza prea mult... Mie, dupa alte site-uri, imi iese ascendent in Berbec, aici in Rac. Ceea ce stiu sigur e ca sunt in aceeasi data, ora si zodiac european si chinezesc cu bunica-mea (Dumnezeu s-o odihneasca), doar ca la diferenta de 60 de ani. Si din privinta asta, nu-mi fac nicio grija... cu mine insami impreuna, merg pana la capatul lumii.  ;D

Caroline:

--- Citat din: bitek din Duminică, 25 Martie 2012, 11:52 ---Io m-am dumirit. Am ascendent in Scorpion. Combinat cu pisicu`, io zic ca iese cea mai simpatica faptura umana creata ever, numa` buna de pus in lanturi in cea mai adanca mina.

--- Terminare citat ---

Se spune ca e una dintre cele mai bune zodii... pentru ei insisi, nu si pentru cei din jur (uneori mi-as dori si eu asta) asa ca nu te cred ca chiar regreti... stii bancul ala cand spui cuiva ca esti Oblio, doar ca sa-ti spuna: vai, dar tu nu ai cap ascutit?  ;)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă