Arhiva > Arhiva

Horoscop

<< < (68/175) > >>

micaela:

--- Citat din: Guesswho din Sâmbătă, 18 Februarie 2012, 12:01 ---esti pe drumul cel bun, am citit exemplul cu pisoiul, deci ai testat ca functioneaza :)
as spune mai multe pe tema asta, dar am cel putin un "lup" pe urme :P  asa ca ma abtin ;D

--- Terminare citat ---

lasa, ca nu ma abtin eu, nici daca e haita mare.  ;D
oho, am testat ca functioneaza, in mai tot ce mi-am dorit cu adevarat. probabil ca de data asta nu-i dorinta suficienta, ori nu-i momentul potrivit, ori nu-i sa fie in viata asta, ca n-oi fi fost cuminte in altele.  ;D  que sera, sera, vorba cantecului.  :)

Doris Day - Que Sera Sera

micaela:

--- Citat din: silviu din Vineri, 17 Februarie 2012, 23:35 ---n-as fi crezut >:(

--- Terminare citat ---
Ce n-ai fi crezut, frate Toma?  :)

Guesswho:

--- Citat din: micaela din Sâmbătă, 18 Februarie 2012, 13:16 --- ori nu-i momentul potrivit, ori nu-i sa fie in viata asta, :)

--- Terminare citat ---
Cand elevul e pregatit, profesorul apare. ;)
Ce-i al tau e pus deoparte :)......(fara nota de pesimism de la sfarsit, aia numai prietenul meu putea s-o debiteze ;D...un haios de om)

Mi-am amintit de-o intamplare petrecuta acum cativa ani.
Un foarte drag prieten al meu fusese la un interviu, era disperat sa obtina acel job, evident, l-a ratat. M-a sunat si-am iesit la o cafea. Eu nu mai stiam cum sa-l incurajez si la un moment dat i-am spus:
-Nu fi suparat, ce-i al tau e pus deoparte...
la care el:
-Da, si acoperit c-un brusture!!
 :laugh: :laugh:

silviu:

--- Citat din: micaela din Sâmbătă, 18 Februarie 2012, 13:33 ---Ce n-ai fi crezut, frate Toma?  :)

--- Terminare citat ---
n-as fi crezut ca universul e ocupat cu alte probleme. da' daca zici tu...

--- Citat din: micaela din Sâmbătă, 18 Februarie 2012, 13:16 ---oho, am testat ca functioneaza, in mai tot ce mi-am dorit cu adevarat. probabil ca de data asta nu-i dorinta suficienta, ori nu-i momentul potrivit, ori nu-i sa fie in viata asta, ca n-oi fi fost cuminte in altele.  ;D  que sera, sera
--- Terminare citat ---
aha, si dac-o fi si-o fi sa nu mai fie in viata asta, sa nu disperam. va fi in cealalta :angel:

micaela:
da. si la ora asta ironia ta ma lasa complet rece.  ;D

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă