Arhiva > Arhiva

Horoscop

<< < (66/175) > >>

silviu:
Horoscop: din ce zodii sunt bărbaţii care se îndrăgostesc rapid de tine

Ai zice că fenomenul îndrăgostirii este unul pur întâmplător, dar astrologii sunt de părere că legăturile magice care se leagă între două persoane au mare legătură cu semnul lor zodiacal. Aşadar, citeşte predicţiile pentru zodia ta şi descoperă care sunt cele mai predispuse zodii să se îndrăgostească de tine!

Guesswho:

--- Citat din: silviu din Vineri, 17 Februarie 2012, 18:35 ---Horoscop: din ce zodii sunt bărbaţii care se îndrăgostesc rapid de tine

--- Terminare citat ---

in cazul meu n-au nimerit-o decat partial.da, exista atractie cu scorpionii, dar cu gemenii  e...waw! :D mai magnetic de atat nu cred ca pot!  :smitten:

silviu:
scorpionii se indragostesc rapid de tine? ??? :-\

Guesswho:
pana acum vreo 3 scorpioni....dar, doar ei , eu... nimic :P
aaa, si fostul era scorpion...sentimentul a fost reciproc ;)

pocama:

--- Citat din: silviu din Vineri, 17 Februarie 2012, 18:35 ---Horoscop: din ce zodii sunt bărbaţii care se îndrăgostesc rapid de tine

Ai zice că fenomenul îndrăgostirii este unul pur întâmplător, dar astrologii sunt de părere că legăturile magice care se leagă între două persoane au mare legătură cu semnul lor zodiacal. Aşadar, citeşte predicţiile pentru zodia ta şi descoperă care sunt cele mai predispuse zodii să se îndrăgostească de tine!

--- Terminare citat ---

Astept Sagetator, Rac sau Balanta. :-\

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă