Arhiva > Arhiva

Horoscop

<< < (62/175) > >>

Sara:

--- Citat din: julia din Miercuri, 11 Ianuarie 2012, 18:19 ---
eu nu ma refeream ca sunt generale pt toti oamenii, ci generale pt toate zodiile. nu ar trebui sa fie un pic mai specifice, sa diferentieze oamenii intre ei? eu cred cu convingere in influentele universului (de orice fel ar fi ele) asupra ... "universului" uman, dar recunosc ca in descrierile pe care am avut ocazia sa le vad, particularitatile alea se aplica cu larghete aproape tuturor.

--- Terminare citat ---

Julia, sunt anumite zodiace foarte labrios facute si, bineinteles, sunt foarte particularizate nu nunai zodiile intre ele dar, in functie de zodie, aspectul masculin si cel feminin. De exemplu femeia peste este foarte diferita de barbatul peste strict vorbind de caracteristicile zodiei pesti. Pe langa particularitatile fiecarei zodii, intervine si ascendentul. Conteaza foarte mult ascendentul in care te-ai nascut si, ceea ce nu se spune prea des este faptul ca acest ascendent poate spune multe nu doar dupa varsta de aproximativ 30 de ani dupa cum spun foarte multi, ci el poate sa fie manifest temporar (in anumite situatii) si inante de varsta de 30 de ani.

Pe langa zodie si ascendent, conteaza foarte mult familia in care te-ai nascut, educatia care ti-a fost data, mediul in care ai crescut, ce anume si-a pus amprenta asupra personalitatii tale de-a lungul vietii si multe alte lucruri care influenteaza la randul lo omul. Astea se pot vedea intr-o astrograma, in iridologie (nu mai tin minte daca asa se scrie - stiinta care studiaza bolile omnului si nu numai, in irisul ochiului), in tarot, cafea, bobi, cu ansa, pendul, nuielusa si ajugand pana la cei dotati cu anumite simturi de a vedea/citi aura oamenilor, de a sti ce gandesc unii si altii, etc.

Intorcandu-ne la astrologie, o astrograma de cuplu iti poate spune multe lucruri folositoare, dupa cum una karmica la fel de bine te poate ajuta, una previzionala la fel, in functie de ce vrea fiecare sa afle, pe ce segment/domeniu al vietii lui.

Din pacate alegerea persoanei care sa iti faca o astrograma e si asta o loterie...nu stii peste cine nimeresti si ce balarii iti spune!

Saturnianul:
Daca barbati nascuti in zodii diferite ar dori sa te cucereasca....

Varsatorul e cel mai tare, as zice idealul pentru femei  ;D

Mari_a:
I-auzi, ia! Ce minune ca esti, nu-i asa?  :P  ;D
Mie-mi place ala de zice de romantism  ::)

Sara:

--- Citat din: Saturnianul din Vineri, 13 Ianuarie 2012, 02:18 ---Daca barbati nascuti in zodii diferite ar dori sa te cucereasca....

Varsatorul e cel mai tare, as zice idealul pentru femei  ;D

--- Terminare citat ---

Pentru care femei?
Femei din ce zodie?

Caroline:
Depinde pentru ce! 
Ca... sot? Amant? Amic? Confesor? Sef? Subaltern? Sponsor?...  ;D
Cred ca nu ajunge zodiacul pentru toate variantele posibile.  8)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă