Arhiva > Arhiva
Horoscop
marcutza:
--- Citat din: almi_gabi din Sâmbătă, 14 Mai 2011, 09:45 ---nu-mi place ce scrie la zodia mea , marci. pot sa aleg alta? :D
--- Terminare citat ---
esti invitata mea ;D
almi_gabi:
--- Citat din: marcutza din Sâmbătă, 14 Mai 2011, 10:00 ---
--- Citat din: almi_gabi din Sâmbătă, 14 Mai 2011, 09:45 ---nu-mi place ce scrie la zodia mea , marci. pot sa aleg alta? :D
--- Terminare citat ---
esti invitata mea ;D
--- Terminare citat ---
multam!
steliana:
--- Citat din: almi_gabi din Sâmbătă, 14 Mai 2011, 09:49 ---Fenomen astronomic rar: se aliniază șase planete. Află cum ne afectează!
Începând de ieri( 12.05.2011), timp de câteva săptămâni, şase dintre planetele sistemului solar stau aliniate ca mårgelele pe şirag. O fi bine, o fi råu, nu ştim, înså astronomii ţin să ne liniştească, spunând că fenomenul nu anunţă nici sfârşitul lumii, nici vreo altă catastrofă. Există totuşi voci care îi contrazic.
Planetele Mercur, Venus, Jupiter şi Marte pot fi văzute împreună, pe cer, înaintea zorilor, până la sfârşitul acestei luni. Din påcate înså, fenomenul e vizibil doar pe continentul australian. Uranus şi Neptun se aliniază şi ele cu celelalte patru corpuri cereşti, dar, fiind mai depărtate, nu pot fi observate cu ochiul liber precum celelalte.
Fenomenul se produce o dată la 50 sau la 100 de ani.
Lucrul care îi înfioară pe cei care cred că se apropie sfârşitul lumii e însă faptul că aceastå aliniere nu era aşteptatå înainte de 21 decembrie 2012, ceea ce ar aduce aşa-zisa apocalipså mai devreme. Pe de altå parte, Agenţia Spaţialå Americanå (NASA) insistă că efectul alinierii planetelor asupra Pământului ar fi “neglijabil”, indiferent când se întâmplă.
Elena Bunescu: "Vom avea mai mult curaj şi putere de acţiune"
Potrivit astrologului ziarului Libertatea, Elena Bunescu, Venus, Mercur şi Jupiter se întâlnesc într-o conjuncţie splendidă, puternic energizată de zodia de foc a Berbecului, la care Marte adaugă un strop de voinţă şi dorinţă de acţiune, pentru binele general. Sunt favorizate activitåţile curajoase, eroice, cu caracter profund uman. Jupiter asigură respectarea cadrului legal sau schimbarea legilor pentru a permite aplicarea iniţiativelor reformatoare. Alinierea acestor planete, dintre care trei sunt numite planete personale, aduce fiecăruia dintre noi curaj, putere de acţiune şi entuziasmul necesar pentru a ne separa de trecut şi a privi spre viitor.
--- Terminare citat ---
nu vreau sa-mi imaginez, daca alinierea incepea pe ... 13!
marcutza:
Cât eşti de mincinoasă în funcţie de zodie
Taur (21 aprilie - 21 mai)
Eşti adepta adevărului, indiferent de cine este rănit la aflarea lui. Însă eşti şi foarte încăpăţânată şi nu de puţine ori se întâmplă să mergi până-n pânzele albe pentru a-ţi susţine punctul de vedere. Nu eziţi să spui o minciună şi asta doar pentru a dovedi că tu ai dreptate.
Gemeni (22 mai - 21 iunie)
Eşti o fire sinceră care preferă adevărul în stare pură şi obişnuieşti să spui tot ce gândeşti. Dar se întâmplă să apelezi la o minciună doar pentru a te proteja şi pentru a te feri să fii judecată de aşa zişii prieteni. Eşti o prietenă adevărată şi în cazuri speciale ascunzi o parte din adevăr doar pentru a-i proteja pe cei dragi.
Rac (22 iunie - 21 iulie)
Fire sensibilă, Racul detestă tot ce ţine de intrigi şi minciuni. Dacă este atacat, va riposta însă într-un mod cinstit. Rareori îl vei prinde pe Rac cu minciuna şi asta pentru că se teme de mustrările de conştiinţă care pot apărea după.
Leu (23 iulie - 22 august)
Nativele din Leu sunt cele mai orgolioase din tot zodiacul şi nu se feresc să spună minciuni pentru a creşte în ochii celorlalţi. Îşi doresc din tot sufletul admiraţie şi strălucire, iar dacă poveştile ajută, imaginaţie au din plin pentru a le spune. Nu va ezita nici să spună minciuni pentru a scăpa cu faţa curată dintr-o situaţie mai neplăcută.
Fecioară (23 august – 22 septembrie)
Fecioara nu este o fire mincinoasă, însă este extrem de meticuloasă şi pune mare accent pe detalii. Nu de puţine ori exagerează cu criticile, mai ales dacă este vorba de o persoană nu tocmai pe placul ei.
Balanţă (23 septembrie - 22 octombrie)
Nativele din această zodie deţin pertect arta disimulării. Pot zâmbi în situaţii neplăcute şi îşi pot ataca duşmanii cu sânge rece la momentul potrivit. Nu se feresc să spună minciuni pentru a-i răni pe cei care le-au făcut rău şi nici pentru a se apăra.
Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)
Scorpinonii pot fi prieteni foarte loiali, în stare de a face orice pentru cei aproape de sufletul lor. Când sunt trădaţi însă, răzbunarea n-are limite. Minciunile, intrigile, prefăcătoria sunt doar câteva din armele la care apelează.
Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)
Dacă a minţi înseamnă a nu spune tot adevărul, atunci Săgetătorii mint des. Nu o fac din răutate ci pentru a se apăra de cei care, cred ei, le doresc răul. Din acest motiv, rareori vei întâlni un Săgetător care să-ţi facă prea multe confesiuni.
Capricorn (22 decembrie - 20 ianuarie)
Nimic nu este mai important pentru aceste native decât cariera. Şi dacă minciunile şi intrigile o vor ajuta să promoveze atunci, de ce nu? Însă nu le foloseşte gratis doar pentru a răni pe cineva.
Vărsător (21 ianuarie - 18 februarie)
Sunt prietene loiale care sunt în stare de a confrunta întreaga lume pentru a-şi apăra un prieten aflat la nevoie. Existenţa lor se bazează pe principii puternice şi nu apelează la răutăţi decât în cazuri extreme, când au fost rănite.
Peşti (19 februarie - 20 martie)
Când realitatea se dovedeşte a fi prea dură, Peştii apelează la mici minciuni pentru a se proteja şi pentru a-şi feri prietenii de suferinţă. Nu le vor folosi drept arme, nici macar împotriva duşmanilor.
Berbec (21 martie - 20 aprilie)
Consideri că în relaţiile cu cei din jur, sinceritatea este extrem de importantă. Dar cu siguranţă ştii că adevărul doare. În aceste cazuri, alegi calea mai uşoară şi îi protejezi pe cei dragi.
Carla:
Capricorn (22 decembrie - 20 ianuarie)
Nimic nu este mai important pentru aceste native decât cariera. Şi dacă minciunile şi intrigile o vor ajuta să promoveze atunci, de ce nu? Însă nu le foloseşte gratis doar pentru a răni pe cineva.
Nu ma regasesc aici. :o
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă