Arhiva > Arhiva
Horoscop
almi_gabi:
sa-ti mearga bine, Steli, in luna mai iti spune un leut :D
steliana:
am nadejdea ca luna mai este asa cum am programat-o!
sunt spre finalizarea unor proiecte ... in deschiderea finalului unuia ceva mai vechi ;) dar bucuroasa ca ma pune la incercare cu noi emotii ...
marcutza:
Varsator
Nativii zodiei Varsator incep luna mai in forta. Au foarte multe intalniri si sunt nevoiti sa participle la diferite evenimente. Chiar daca nu le face placere, ar trebui sa onoreze invitatiile. Ar putea stabili legaturi importante. De asemenea, nu-i exclus ca o simpla aventura sa se transforme in ceva serios. Totusi, o atitudine realista ar fi indicata la inceputul relatiei; cel putin pana vor cunoaste mai bine intentiile noii lor cuceriri.
:D :D :D foarte tareeee ::)
gigeldefier:
Sagetator
Nativii zodiei Sagetator se bucura din plin de intelegere si armonie in viata de cuplu. Se anunta intalniri amoroase fierbinti si multe surprize din partea partenerului de viata. Si Sagetatorii singuri si-ar putea intalni perechea in aceasta luna.....
oare voi incepe sa cred in stele?
mara_sibiu:
:o :o :o :o :o :o :o
Ia uite ce zice la Balanta!!!!!
'''''Asadar sunt asteptate foarte multe evenimente placute in urmatoarele zile. Buna dispozitie si optimismul isi pun amprenta si in plan profesional. Luna mai este o perioada excelenta pentru a demara proiecte noi care au sanse mari sa fie incununate de succes"""""
Asta inseamna ca-mi iasa planul cu clubul Sibiu-Alba????
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă