Arhiva > Concurs de fotografie
VOTARE - fotografia lunii mai / iunie 2016
EmBo:
--- Citat din: Necula Mihaela din Luni, 25 Iulie 2016, 21:20 ---...te felicit Bruno pentru fotografii, apropo foto nr.6 este cea mai buna din tot ce s-a postat, pacat ca nu se voteaza arta si tehnica fotografica... :thumbup:
--- Terminare citat ---
?!?
Cum adica? Ti-a placut 6 si nu ai votat-o?
Este concurs de fotografie, nu de poze, asa incat, in masura in care regasim chiar si o atingere usoara de arta fotografica in imaginile care participa, este un fapt laudabil si ar trebui sa fie un plus, nu un minus!
Daca te razgandesti in privinta topului, corectez din nou, nu e nici o suparare :).
Voteaza ce simti cand privesti imaginea, se premiaza sentimente si nu sabloane! Daca ti-a transmis ceva, daca ti-a placut, voteaz-o!
Si apropo, 6 este superba!
krondia:
:oops: Emil, ai putea cumva grupa fotografiile impreuna? eu m-am cam pierdut intre cele 33 de postari :worthy:
EmBo:
Nu pricep. Cum sa le grupez? Dupa ce criterii? Fii mai specifica, te rog.
Asa dupa cum am spus si in primul post, imaginile sunt puse "in ordinea cronologica a intrarii in concurs".
Monique:
Locul 1: foto 6
Locul 2: foto 29
Locul 3: foto 33
wonderland:
--- Citat din: embo din Luni, 25 Iulie 2016, 22:37 ---?!?
Cum adica? Ti-a placut 6 si nu ai votat-o?
--- Terminare citat ---
Da, si eu m-am intrebat acelasi lucru, cum sa o consideri cea mai buna si sa n-o votezi pe locul 1?! :faint:... Mihaela, nu scrie in regulament ca daca o fotografie e...artistica n-ai voie sa o votezi. ;). Scrie doar ca nu se cer fotografii perfecte din punct de vedere tehnic, dar asta e mai mult pentru incurajarea participarii. La urma urmei nici nu suntem multi cu adevarat cunoscatori sau practicanti ai artei fotografice... Dar, fiecare voteaza dupa propriile criterii.
--- Citat din: embo din Marți, 26 Iulie 2016, 03:55 ---Nu pricep. Cum sa le grupez? Dupa ce criterii?
--- Terminare citat ---
embo, imi permit sa presupun: krondia se refera la gruparea in corpul aceluiasi mesaj. e putin ametitor sa le tot vezi una cate una, fiecare in mesajul ei, pe pagini diferite. Asa cum posteaza Gigi fotografiile, trecute printr-un site de upload, cu textul deasupra, dar intr-un singur mesaj, ai o imagine de ansamblu, le vezi, cumva pe toate o data, ca la expozitie. ::)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă