Autor Subiect: La multi ani! - Urari pentru toate ocaziile  (Citit de 469632 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Mari_a

• Vizitator
Re: La multi ani! - Urari pentru toate ocaziile
« Răspuns #1095 : Sâmbătă, 17 Noiembrie 2012, 18:56 »
Merci Neli! Pup! Abia astept sa ne coafam de Revelion!    *|*

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13835
« Răspuns #1096 : Sâmbătă, 17 Noiembrie 2012, 19:19 »
Pt ca am auzit ce vorbeati de mine, va trebui sa ma coafati si pe mine! Cu zulufi!

La multi ani Maria, tot si peste ce iti doresti!

Offline micaela

• Hero Member
  • Mesaje postate: 6590
« Răspuns #1097 : Sâmbătă, 17 Noiembrie 2012, 19:34 »
Voooai, ce dragut!  :D Multumesc, multumesc! Multi ani si voua! Eu am deja ceva-ceva, dar nu ma las! ;D
Uite-asa cum ma vedeti 

hai ca exagerezi, da' simpatic.  ;D
si-apoi, atata timp cat suntem in stare sa dansam ore intregi fara scartaieli, ce conteaza textul din buletin?
La multi ani, Maria, sa fii sanatoasa si sa ai parte de bucurii de toate felurile. :flori:

Offline NeliTTT

• Full Member
  • Mesaje postate: 158
« Răspuns #1098 : Sâmbătă, 17 Noiembrie 2012, 19:52 »
<<Pt ca am auzit ce vorbeati de mine, va trebui sa ma coafati si pe mine! Cu zulufi!>>

Treaca de la mine, ca e ziua Mariei, ma simtzesc darnica, te coafam, ma, te coafam. Dar sa stii ca e dureros, e cu bigudiuri (la care bigudiuri o sa renunt eu de data asta, nu ma mai risc, ca anul trecut), e cu aer cald, e cu pulverizatoare, e cu gel... Asa e Maria?

Offline NeliTTT

• Full Member
  • Mesaje postate: 158
« Răspuns #1099 : Sâmbătă, 17 Noiembrie 2012, 19:55 »
Pffoooaaaaaaaiii! Ce uituca sunt. Transmit un sincer La multi ani din partea a inca doua persoane. Foarte dragute. Care imi sunt tare dragi. Si ele tie. Si tu lor.

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #1100 : Sâmbătă, 17 Noiembrie 2012, 20:24 »
Neli, clientul nostru, stapanul nostru!  :D  Deschidem salon! 

Va multumesc foarte mult ca v-ati gandit la mine!  Toate cele bune si voua!  Pup!  :kissing:    Inclusiv persoanele eu lor si ele mie:)

Acestea fiind spuse, acum ma duc sa... cant!     :giggle:

Offline steliana

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5133
« Răspuns #1101 : Vineri, 30 Noiembrie 2012, 09:12 »
La Multi Ani, tuturor celor care Azi isi serbeaza Ziua onomastica!  :flori:  :kissing:
nihil sine deo

Offline theo365

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 421
« Răspuns #1102 : Vineri, 30 Noiembrie 2012, 11:25 »
LA MULTI ANI !!!! ANDREEA SI ANDREI sa ne traiti , sa fiti sanatosi !!!Petrecere frumoasa va doresc!! :flori: :kissing: *|* *|* *|*

Offline theo365

• Sr. Member
« Răspuns #1103 : Vineri, 30 Noiembrie 2012, 11:40 »
Pentru voi  ;) :thumbup:

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13835
« Răspuns #1104 : Sâmbătă, 01 Decembrie 2012, 06:54 »
Cred ca si tara asta a noastra merita un "La multi ani", azi! Chiar daca unii o bestelesc, o caracterizeaza si o cstalogheaza in fel si chip, ea saraca, pana una alta, fara sa o ajutam prea mult, este in stare sa ne ofere o gramada de bucurii. Eu tin mult la tara asta si urasc deopotriva pe nationalistii sforaitori, dar si pe cei care  o vorbesc de rau. In fond ce vina are ea pentru personajele care o populeaza? Ce ar putea ea face sa nu i se mai iroseasca puterile, bogatiile si frumusetile? Cum ar reusi easingura sa se scuture de cei cativa paraziti care au napadit-o si ii chinuiesc padurile, apele, subsolul? Si pe noi, restul de milioane de romani, care ne ducem cinstit viata?  La multi ani Romania!

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #1105 : Sâmbătă, 01 Decembrie 2012, 09:39 »
Pai... intrucat vine de la un transilvanean umblat (calatorit, voiajat), asta-i un "La multi ani Romania!" foarte pretios!  O0   Ca pe foarte multi din cei de peste munti ii stiu secesionisti...

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #1106 : Sâmbătă, 01 Decembrie 2012, 15:26 »
A fost un concurs la radio, cu intrebarea: ce sarbatorim azi? Raspuns predominant: Unirea Principatelor!  ???   
evolutia frontierelor romaniei_0001.wmv

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #1107 : Luni, 03 Decembrie 2012, 13:02 »
L-am felicitat pe facebook, dar ii zic si aici: La multi ani cu sanatate!  :)
Astazi este ziua lui NICOLAE, pe care l-am cunoscut prin februarie, in excursia de la Bran.

Offline theo365

• Sr. Member
« Răspuns #1108 : Miercuri, 05 Decembrie 2012, 19:41 »
Pe făcătorul cel mare de minuni, ajutătorul cel grabnic şi mijlocitorul cel prea ales către Dumnezeu, pe arhiereul lui Hristos, Nicolae, l-au odrăslit părţile Lichiei, în cetatea ce se numeşte Patara, din părinţi cinstiţi şi de bun neam, dreptcredincioşi şi bogaţi. Tatăl său se chema Teofan, iar mama sa Nona. Această binecuvîntată pereche, petrecînd cu bună credinţă în însoţirea cea legiuită şi împodobindu-se cu obiceiul cel bun, pentru viaţa lor cea plăcută lui Dumnezeu şi pentru multele milostenii şi faceri de bine mari, s-au învrednicit a odrăsli această odraslă sfîntă - singuri ei fiind rădăcină sfîntă - şi s-a făcut cum zice psalmistul : Ca un pom răsădit lîngă izvoarele apelor, care şi-a dat rodul său la vremea sa. Deci, născînd pe acest dumnezeiesc prunc, l-a numit Nicolae, care se tîlcuieşte "biruitor de popor"; şi cu adevărat s-a arătat biruitor al răutăţii, aşa binevoind Dumnezeu spre folosul de obşte al lumii. (din Tropar)
Asadar , dragilor , sa va fie viata o minune!!!!

LA MULTI ANI!!!!!! NICOLETA SI NICOLAE 

:flori: :kissing: *|* *|* *|*

Offline dauina

• Hero Member
  • Mesaje postate: 642
« Răspuns #1109 : Joi, 06 Decembrie 2012, 09:37 »
La Multi Ani Nicu, Nicolae, Nicoleta, Niculina, si altor derivate.......
 :flori:
Nu ceea ce aduni, ci ceea ce raspandesti spune ce fel de viata ai trait!