Aici se discuta > Subiecte generale

La multi ani! - Urari pentru toate ocaziile

<< < (198/353) > >>

Matei:

--- Citat din: Mari_a din Sâmbătă, 08 Septembrie 2012, 22:24 ---Nu m-am sarbatorit azi, n-am baut, n-am mancat, nici macar la ziua fratelui meu n-am ajuns… Am avut o zi in-fer-na-la! 
--- Terminare citat ---

o să ai timp şi pentru sărbătorire! nici ziua mea nu a fost mai grozavă, nu ştiu cum se face că în ultima vreme, primesc câte un proiect tocmai pentru weekend, cu termen limită foarte strâns, adică până luni dimineaţă la prima oră. micaela care le are cu astrele şi semnele ne-ar explica în mod ştiinţific, desigur, că astfel de fenomene sunt specifice berbecilor.  ;)

micaela:
nu stiu daca le e specific numai berbecilor, ca vad ca si balantelor li se intampla aglomerari de dead-line-uri, de nici n-am simtit vacanta asta. :) am si uitat ce e acela week-end liber. si, ce e mai grav, urmatoarea perioada, pana spre primavara, se anunta una infernala. Daca nu se inventeaza clonarea intre timp...nush' cum o sa fac fata.

Caroline:
Eu am incredere in Balante, se descurca intotdeauna... gratios.   :thumbup: Cea mai "veche" prietenie a mea (30 de ani) e Balanta.

bit:
La multi ani, Mishuuuuuuu!
 :flori: :flori: :flori: :flori: :flori: :flori: :flori: :flori: :flori: :flori: :flori: :flori: :flori: :flori: :flori: :flori:
 :kissing: :kissing::kissing: :kissing: :kissing: :fight:(sa nu uiti cine e mai mare  ;D) :kissing: :kissing: :kissing: :kissing:  :kissing: :kissing:
Mickey Mouse - Steamboat Willie (Whistling song)

danna n.:
Multumesc, big brother! :P Nu uit, nu uit! :kissing: :kissing: :kissing: :kissing:

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă