Aici se discuta > Subiecte generale

La multi ani! - Urari pentru toate ocaziile

<< < (164/353) > >>

carmenafeer:
Ei bine nustiu daca azi este ziua barbatilor desi ei cer asta de ceva timp,sa aiba si ei o zi a lor si mi se pare normal in alte tari din Europa exista ziua tatalui ,dar barbatii de multi ani considera ca astazi este ziua lor pt-ca azi se beau 40 de pahare de vin si trebuie sa aiba si ei un motiv pt a sarbatori,deci...LA MULTI ANI !tuturor barbatilor,dar sa nu beti chiar 40 de pahare :happy:

Guesswho:
La multi ani, domnilor! Aveti grija cu cele 40 de pahare, impartiti-le cu....dusmanii. :)

Caroline:

--- Citat din: Saturnianul din Joi, 08 Martie 2012, 23:00 ---Maine e ziua barbatului?!?  :o
Io stiam ca e ceva cu data de 5. Parca in luna mai, nu mai tin minte exact.

--- Terminare citat ---

Ai dreptate, e in 5 mai. Azi e ziua celor 40 de sfinti sau mucenici, dupa calendarul crestin ortodox. Chiar nu stiu de ce lumea a asociat ziua de azi cu ziua celor 44 de pahare... sau cu ziua barbatului. Poate a tuturor barbatilor canonizati din betivi in sfinti?  :o

bit:
Dat fiind faptul ca maine jobai (ca un soarec la roata de cascaval), ma grabesc sa-i spun de azi Diannei "LA MULTI ANI!"

Mari_a:
La multi ani, Diana!   :flori:   :-*    Sa stii ca gasca de Bucuresti, in plimbare prin Gradina Botanica ieri, s-a gandit la tine...

(LE: iete c-am scris in acelasi timp cu kike!  :) )

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă