Aici se discuta > Subiecte generale
La multi ani! - Urari pentru toate ocaziile
hadrian:
Tuturor membrilor frumoasei comunităţi SingleCamp (cu un plus de entuziasm celor pe care i-am întîlnit în acţiunile SC) le doresc "Sărbători fericite" , un Crăciun îmbelşugat (sau măcar decent), multe împliniri în anul ce va veni, şi fie ca acesta să aducă o dezvoltare a comunităţii, o mai mare răspîndire a acestui concept inedit, de care să beneficieze toţi cei care se regăsesc în el, din această ţară, şi care simt că era nevoie de aşa ceva.
Jos pălăria Gigi, din nou, pt această idee genială.
"La mulţi ani!" tuturor...
Mimi:
Multumesc ,Adi,pt. urari! Iti doresc si eu tie Craciun fericit alaturi de toti cei care iti sunt dragi!
valaura11:
Ptr. ca nu voi mai avea timp chiar de sarbatori deoarece plec la munte (Cheile Gradistei), tin neaparat sa va urez cu ocazia sarbatorilor de Craciun si Anul nou, sanatate, ganduri bune si sa va distrati pe cinste alaturi de cei dragi iar cei mai putin norocosi sa se bucure de orice clipa data de bunul Dumnezeu pe acest pamant, ca vor veni si clipe mai bune asa cum e in viata fiecarui om! Va sarut! Sa ne auzim si vedem cu bine! :) ;)
julia:
--- Citat din: valaura11 din Miercuri, 21 Decembrie 2011, 23:08 --- Ptr. ca nu voi mai avea timp chiar de sarbatori deoarece plec la munte (Cheile Gradistei), tin neaparat sa va urez cu ocazia sarbatorilor de Craciun si Anul nou, sanatate, ganduri bune si sa va distrati pe cinste alaturi de cei dragi iar cei mai putin norocosi sa se bucure de orice clipa data de bunul Dumnezeu pe acest pamant, ca vor veni si clipe mai bune asa cum e in viata fiecarui om! Va sarut! Sa ne auzim si vedem cu bine! :) ;)
--- Terminare citat ---
Pentru mine sintagma "cei dragi" va include si pe voi, cei din Singles Camp pe care v-am cunoscut real sau virtual.
Asa ca La multi ani si tie draga Aura si distractie placuta.
Mari_a:
Craciun fericit, Mos Craciun de la Sibiel ! :)
Craciun luminat si bucurii depline tuturor!
Sa va aduca Mosul multe daruri! :)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă