Aici se discuta > Subiecte generale

La multi ani! - Urari pentru toate ocaziile

<< < (142/353) > >>

admin:
Lipseste cetera Mari_a, vezi puteam invita mustaciosii de la Hajdu!

Mari_a:
Sau... putem merge noi la ei! Am vazut in program un Hajdu-nu-stiu-cum toooocmai in martie  :)  Mi se par o mie de ani pana la primavara!

Acum, aici, nu lipseste mai nimic  ;D  Avem di tati  ;D

admin:
Apropo de balaceala si de bule, cum zice Ancuta. Sambata am fost la Brasov, la Paradisul Acvatic. Frumos, mi-a placut bazinul de inot, spatiile bine gandite, curatenie. Si mi-a adus aminte de Hajduszoboszlo, de zilele frumoase de acolo. Seara am fost intr-un local, undeva pe drumul spre Poiana, nu mai stiu cum se numea, am inteles ca este unul vechi, cu traditie. Si acolo atmosfera era tare placuta, asa cum era si la csarda din Hajdu. M-am intors prin Sighisoara si nu puteam sa ratez Casa Cositorarului. L-am sunat pe Nicu de dimineata sa-i spun ca ajungem un mic grup la masa. Si ne-a pregatit: salate de tot felul, pere cu gorgonzola si dulceata de afine, pastrama de oiae, file de corcan afumat, cas cu nuci si stafide, tot felul de bunatati. Cu greu m-am abtinut, sunt de doua saptamani intr-o incercare de a pierde cateva grame....Strazile erau pustii, nimic din agitatia turistica cu care sunt obisnuit acolo. Si era tare placut si potrivit pentru plimbare. Am dat o raita prin cetate si am plecat spre Sibiu.

Magdalena_:
ce-i pe aici? sarbatoriti fara mine?
imi spune si mie cineva ce se intampla? este ziua lui Mari_a?
pai daca-i asa, la multi ani!
si taaaareeee mi-e dor de palincuta de Hajdu-nu-stiu-cum ;)

admin:
Si de baruletul acela din centru nu? Stii ca este acelasi barman si mai rezista si panoul cu margele?

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă