Aici se discuta > Subiecte generale

La multi ani! - Urari pentru toate ocaziile

<< < (112/353) > >>

Carla:
La multi ani, domnilor!
Va doresc sa fiti iubiti si fericiti. :)

iulia17:

cine a mai inventat si ziua asta?!? si mai ales DE CE ?

Carla:

--- Citat din: iulia17 din Joi, 05 Mai 2011, 17:08 ---
cine a mai inventat si ziua asta?!? si mai ales DE CE ?

--- Terminare citat ---

Am gasit aceasta explicatie pe net:
O companie producatoare de bere a luat in urma cu cativa initiativa de a creea ziua barbatului. Proiectul a ajuns atat de departe incat se strangeau semnaturi pentru a o declara oficiala. Intre timp, a venit criza si bugetele au intrat la apa lasand proiectul sa se inece. :)

Saturnianul:

--- Citat din: micaela din Joi, 05 Mai 2011, 14:00 ---ba vrem s-o stim...simt ca opinam aemenea  :D

--- Terminare citat ---

Ai vrut sa stii, iaca. Ma autocitez din ceea ce am postat pe facebook legat de asta:

"Ziua barbatului?! WTF! In RRomanica e in fiecare zi. Femeile ar avea nevoie de cateva in plus fata de cele 2 oficiale."

"Asa, de ziua barbatului, ca sa nu mai existe dubii si mirari vizavi de atitudinea mea fata de femei. Sunt adeptul societatii matriarhale. Asta patriarhala dureaza de milenii si singurul... beneficiu pe care i-l pot atribui e dezvoltarea tehnologica si stiintifica. Si aia nascuta in pepiniera intereselor de razboi. Si cand nu poti nascoci ceva util decat gandindu-te cum sa-i extermini pe altii..."

;D

almi_gabi:

--- Citat din: Saturnianul din Vineri, 06 Mai 2011, 01:49 ---

"Ziua barbatului?! WTF! In RRomanica e in fiecare zi. Femeile ar avea nevoie de cateva in plus fata de cele 2 oficiale."

--- Terminare citat ---

Cat se poate de  corect!  :D
Si azi ar fi fost buna o zi libera ~ sa ne odihnim inainte de week-end.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă