Aici se discuta > Subiecte generale
La multi ani! - Urari pentru toate ocaziile
Magdalena_`:
Multumesc Ayouni, se pare ca nu am suficienta rabdare sa ma indeletnicesc cu astfel de activitati. De youtube, fireste ca am auzit, am si vazut, imi trebuie probabil mai mult exercitu, dar poate am sa-mi gasesc un moment si voi incerca.
silviu:
--- Citat din: ayouni ---Focul vanat-Serghei Esenin - superbe versuri! oh Serghei!
--- Terminare citat ---
unul dintre favoritii mei all time.
alcoolic, cu probleme mintale, este internat la o clinica de specialitate. iese din spital, se cazeaza la un hotel, isi taie superficial venele si cu propriul sange scrie un ultim poem.apoi se spanzura. avea 30 de ani si a considerat ca nu mai are nimic de spus :'(
Saturnianul:
--- Citat din: silviu din Joi, 02 Decembrie 2010, 00:21 ---alcoolic, cu probleme mintale, este internat la o clinica de specialitate. iese din spital, se cazeaza la un hotel, isi taie superficial venele si cu propriul sange scrie un ultim poem.apoi se spanzura. avea 30 de ani si a considerat ca nu mai are nimic de spus :'(
--- Terminare citat ---
Probabil chiar nu mai avea nimic de spus. Cunosc cel putin un autor celebru care a avut in tinerete probleme cu alcoolul si drogurile dar a depasit faza si nici nu s-a sinucis. E bine mersi si scrie in continuare cu succes.
silviu:
eu cunosc multe persoane care desi nu au avut absolut nimic de spus au trait bine-merci pana la 80 de ani. au pierdut atata amar de vreme in zadar :(
chiar cioran spunea, in neajunsul de a te fi nascut: ceea ce ştiu la 60 de ani, stiam la fel de bine şi la 20. 40 de ani ai unei lungi, inutile munci de verificare...
steliana:
parca era si un proverb: decat o viata cioara, mai bine o zi vultur ...
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă