Aici se discuta > Subiecte generale

La multi ani! - Urari pentru toate ocaziile

<< < (71/353) > >>

Ayouni:
de Sf. Mihail si Gavril, m-am gandit ca ar fi frumos sa avem o intalnire cu totii: mai ales ca sunt mai multi purtatorii acestor nume printre noi toti.  in principiu am propus aceasta activitate pe forumul ayouni business class, dar mi s-a sugerat ca ar fi frumos sa invitam si pe altii...asadar, cu acceptul liderilor de cluburi locale bucuresti (desigur), va invit la o intalnire in comun, duminica 7 noiembrie, la orele 15h00.  mai multe informatii aici: http://singlescamp.ro/cluburi/bucuresti/abc/index.php/topic,20.msg335.html#msg335
 :)

Ayouni:
astazi am sarbatorit cu o zi de anticipatie pe sfintele noastre mihaele si gabriele...
urati-le si voi la multi ani!

admin:
La multi ani si distractie placuta tuturor celor care poarta nume ce vin din Mihail si Gavril. Mihailor, Gabrielelor, va doresc mult noroc, sa va bucurati de tot ceea ce va poate aduce incantare, sa uitati de rau, de greu, este ziua voastra si trebuie sa fiti veseli! Iesiti cu prietenii vostri, sarbatoriti si umpleti-va ziua de bucurie!

almi_gabi:
Multumesc pentru urari Gigi.
Si eu le  urez sarbatoritilor de azi - "La multi ani" ! :-*
Sa avem toti parte de o zi minunata plina de bucurii!

luciamanta:
Multumesc Gigi pentru frumoasele urari. "La multi" ani celor care poarta sf. nume de Mihail, Mihai, Gabriel, Gavril, Mihaela si Gabriela! Sanatate maximă, impliniri,  întelepciune si bucurii!!!Sa aveti o viata frumoasa, plina de lumina, belşug si dragoste. La multi ani si celor care serbează astăzi ziua de naştere! Tuturor "La multi ani"!

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă