Aici se discuta > Subiecte generale

La multi ani! - Urari pentru toate ocaziile

<< < (8/353) > >>

Felicia:
La multi ani Steliana pentru ziua ta (fie ca a fost de curand sau urmeaza sa fie). Eu sunt putin leoaica dar cel mai bine ma inteleg cu berbecii ;D

krissunu:

--- Citat din: carmentoma din Miercuri, 24 Martie 2010, 13:09 ---Parca spuneai ca esti leoaica, AWANA,  nu? Eu sunt peste, (23.02) si am ziua onomastica de Constantin si Elena (ma numesc Constanta)! Ca o combinatie, sunt iute si nelinistita, dar constanta  si conservatoare!

--- Terminare citat ---

....iupy, iupy ,   ....si  eu sunt  peste ,...dar  mai  mititel (24.02 ) ,...onomastica,    bineanteles   Constantin si  Elena .

raskolnikov:
Varsator - era de la sine inteles, nu? -, iar onomastica pe 21 mai

carmentoma:
      Nu stiu cum sunt varsatorii, dar ma bucur ca avem aceeasi zi onomastica (si acelasi prenume: nu ma cheama Elena, cum s-ar intelege, ci Constanta) Si o avem alaturi si pe marcutza, care e Elena! Facem un chef de supertare de ziua noastra onomastica! :D

carmentoma:

[/quote]

....iupy, iupy ,   ....si  eu sunt  peste ,...dar  mai  mititel (24.02 ) ,...onomastica,    bineanteles   Constantin si  Elena .

[/quote]

Scuze! Mi-a luat ochii raskolnikov si pe tine nu te-am vazut ca ai aceeasi zi onomastica!  :D atunci va dati seama ce petrecere facem, nu??!!??  :D

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă