Aici se discuta > Subiecte generale
La multi ani! - Urari pentru toate ocaziile
Felicia:
La multi ani Steliana pentru ziua ta (fie ca a fost de curand sau urmeaza sa fie). Eu sunt putin leoaica dar cel mai bine ma inteleg cu berbecii ;D
krissunu:
--- Citat din: carmentoma din Miercuri, 24 Martie 2010, 13:09 ---Parca spuneai ca esti leoaica, AWANA, nu? Eu sunt peste, (23.02) si am ziua onomastica de Constantin si Elena (ma numesc Constanta)! Ca o combinatie, sunt iute si nelinistita, dar constanta si conservatoare!
--- Terminare citat ---
....iupy, iupy , ....si eu sunt peste ,...dar mai mititel (24.02 ) ,...onomastica, bineanteles Constantin si Elena .
raskolnikov:
Varsator - era de la sine inteles, nu? -, iar onomastica pe 21 mai
carmentoma:
Nu stiu cum sunt varsatorii, dar ma bucur ca avem aceeasi zi onomastica (si acelasi prenume: nu ma cheama Elena, cum s-ar intelege, ci Constanta) Si o avem alaturi si pe marcutza, care e Elena! Facem un chef de supertare de ziua noastra onomastica! :D
carmentoma:
[/quote]
....iupy, iupy , ....si eu sunt peste ,...dar mai mititel (24.02 ) ,...onomastica, bineanteles Constantin si Elena .
[/quote]
Scuze! Mi-a luat ochii raskolnikov si pe tine nu te-am vazut ca ai aceeasi zi onomastica! :D atunci va dati seama ce petrecere facem, nu??!!?? :D
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă