Aici se discuta > Subiecte generale
La multi ani! - Urari pentru toate ocaziile
Saturnianul:
Carmen, Eugenia dragilor, multam de urare. Nu stiu daca e un motiv de sarbatoare dar ma bucur de floare oricum :) Azot lichid n-am doar heliu la discretie. Sampania o dau cind mai facem o intilnire SC prin Bucuresti sau aiurea. Fara nici o legatura cu "inscaunarea" ;) :-*
Sper sa nu fie nevoie de nici o pastoreala din partea nimanui. Mizam cu totii pe faptul ca fiecare se va pastori singurel ;)
EUGENIA110:
--- Citat din: pe_jumate din Joi, 08 Iulie 2010, 22:09 ---mai am pentru @eugenia110 si o bucatica de vitraliu in culori calde, pentru balconul prin care se vede parcul..
(ca trandafirul era cam albastru si raspandea fiori de gheata.. :-\)
--- Terminare citat ---
Imi plac vitraliile de mor, am si citit niste brosuri despre manufactura lor, sint fascinante. Multumesc, multumesc!! :-*
pe_jumate:
ma bucur mult, @eugenia110 ca ti-am adus un fragment de zambet ..
vorbind de pastorit, deocamdata, eu vreau la pasune!
si nici pretentioasa nu sunt.. poate sa fie o pasune fara nici un fir de iarba.. ma multumesc si cu nisip cald.. pastorule, ce zici? :D
luciamanta:
--- Citat din: Saturnianul din Joi, 08 Iulie 2010, 22:09 ---Carmen, Eugenia dragilor, multam de urare. Nu stiu daca e un motiv de sarbatoare dar ma bucur de floare oricum :) Azot lichid n-am doar heliu la discretie. Sampania o dau cind mai facem o intilnire SC prin Bucuresti sau aiurea. Fara nici o legatura cu "inscaunarea" ;) :-*
Sper sa nu fie nevoie de nici o pastoreala din partea nimanui. Mizam cu totii pe faptul ca fiecare se va pastori singurel ;)
--- Terminare citat ---
Si totusi, primeste si de la mine felicitari pentru "inscaunarea" pamanteana. Poti sa te consideri pupat si imbratisat de mine, Saturnis.
Saturnianul:
Multumesc Lucia :-*
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă