Aici se discuta > Subiecte generale

La multi ani! - Urari pentru toate ocaziile

<< < (39/353) > >>

Saturnianul:
La multi ani Elenelor si Constantinilor, Lenutelor si Costelusilor! S-aveti parte de sanatate si cit mai multe impliniri :)

carmentoma:

--- Citat din: pe_jumate din Vineri, 21 Mai 2010, 15:49 ---hai si eu, aproape la apusul soarelui cu urarile mele tarzii de sf. constantin si elena!

Carmenus, marcutza, helen frantuzoaica, carmentoma, raskolnikov si toti ceilalti constantini si elene care sunteti pe aici sub fel de fel de nickuri, la multi ani cu sanatate, ca-i mai buna decat toate si petrecere frumoasa de ziua voastra;)

--- Terminare citat ---

Destul de tardiv iti multumesc pentru urari tie, pe_jumate,  si tuturor celor care ne-au fost alaturi cu o vorba buna! Vorbesc aici in numele meu si al lui raskolnikov, un fel de "Tanta si Costel" in varianta postrevolutionara!! Am fost ocupata zilele astea si nu am avut timp sa mai intru pe forum! Asa ca... niciodata nu e tarziu pentru a va rasplati bunavointa cu aceleasi vorbe frumoase! Sa fiti iubiti si fericiti!

marcutza:
multumesc din suflet tuturor pt urari, mesaje cu ocazia zilei numelui !!!

multumesc si va doresc tuturor celor care au serbat ziua numelui tot binele din lume !!!

marcutza:
sa nu uitati !!! MAINE este ziua de nastere a Eugeniei110  :)

EUGENIA110:
Multumesc, multumesc, multumesc !!! Ma faceti sa ma simt tinara si frumoasa.  :-*  :-*  :-*

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă