Aici se discuta > Subiecte generale

La multi ani! - Urari pentru toate ocaziile

<< < (324/353) > >>

Ica22:
Pentru cele ce sarbatoresc numele de Ana le doresc multa sanatate si o viata frumoasa! LA MULTI ANI!!!  :-*

wonderland:
Sper ca n-ati auzit azi noapte animalele vorbind, nici n-ati vazut vreun strigoi bantuind?!  :faint: :magic:
Daca nu ma insel, cam asta ar trebui sa fie halloweenul romanilor, nu? eventual si cu un nume romanesc :)

La multi ani celor care azi poarta numele Sfantului Apostol Andrei!
Sanatate, calatorii frumoase, bucurii nenumarate pentru noi toti, dar mai ales pentru Andrei, Andreea, Andi, Anda, Andra si ce alte derivate or mai fi... !

wonderland:
Nu mai zic nimic de virgule lipsa.
Dar zic sa corectez gogomania emisa si comisa de mine mai sus,  precum ca unii ar purta doar azi numele Andrei :)  :fight: :slap: :faint: :2funny:

La multi ani, azi, celor care poarta numele Sfantului Apostol Andrei!
 :bow:

noiembrie:
Da, sa uram tuturor "La multi ani"!
Si daca privind in interior n-am simtit umbra nici unui demon,suntem pe drumul cel bun !

Alintata:
Ma alatur si eu cu urarile de “ La multi ani “ celor care poarta acest frumos nume, Andreea si Andrei. Sincer, nu stiu daca Anda, Andra sunt derivate de la Andreea...Multa lume considera ca astazi se sarbatoresc si cei care poarta numele Adrian  si Adriana, dar nu este adevarat, exista un sfant mucenic Adrian, sarbatorit pe 26 august!
Oricum ar fi, important este sa aveti o zi frumoasa si luminoasa alaturi de cei dragi! Sa va bucurati de vacante si clipe minunate impreuna cu prietenii din Singles Camp! 💐🌹🍀🌺🌸🌷🍾

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă