Aici se discuta > Subiecte generale
La multi ani! - Urari pentru toate ocaziile
pinkpanthere:
Multumesc Wonderland pentru raspuns. Esti o draguta! Ne mai scrii si noua ceva frumos, din condeiul tau fermecat?
wonderland:
:smitten: multumesc, pinkpanthere. Din pacate, condeiul meu a cam ruginit. Dar daca tu zici ca-i fermecat, cine stie, poate ca-si va reveni. :)
Desi n-ar fi rau sa mai apara si alte...condeie. Asa cum au aparut si alte persoane care ofera indrumare si informatii pentru cei nou intrati, dupa cum am constatat cu bucurie in ultima vreme. :thumbup: :applause:
Onix:
Nu cred, de fapt sunt sigura ca nu a ruginit, salutari de la Braila, draga mea :flori:
wonderland:
Onix, ma provoci?! :giggle: :kissing:
Te salut si eu cu drag, din dulcele targ devastat de furtuna si ninsoarea de saptamana asta.
Sa stii ca am avut un gand sa vin si eu la petrecerea din Braila... dar nu s-a mai materializat.
La multi ani, cu intarziere, celor care au sarbatorit de Sf Gheorghe! :flori:
pinkpanthere:
Buna dimineata tuturor! Si tie Wonderland, sper ca intr-o zi sa ne si cunoastem.
Lamulti ani celor care isi serbeaza ziua de Sf. Gheorghe si celor cu numele Toma, pentru ca este si duminica Tomei.
Tie Gigi, in mod special, sanatate, putere de munca sa ne poti duce in continuare in cele mai inedite destinatii.
Ma multi ani si toate florile din Azore ... le stii tu! :dance: :flori:
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă