Aici se discuta > Subiecte generale

La multi ani! - Urari pentru toate ocaziile

<< < (28/353) > >>

anamama13:
alenasule.... si de la mine....

LA MULTI ANI ! ! !

AZI DE ZIUA SFINTULUI TAU NUME!

Sa ai o zi fericita,  si o viata plina de bucurii, sanatate,noroc, putere de munca si curaj in fata greutatilor, precum a avut Sf. Mare Mucenic Gheorghe, purtatorul de biruinta, in fata balaurului. 

Fie ca acesta primavara sa iti redea speranta in mai bine, tie si celor dragi tie, sufletului tau.

steliana:
Cu una am ghicit şi eu!
Eram sigură că într-una suntem şi noi!
În una vedeam.. o arăboaică focoasă.. care te îmbăta cu sclipirea ochilor ei ce răzbătea din vălurile purpurii.. cu jocul inelului din buricul arămiu..
A 3-a.... ieşea un spirit dornic să te facă să crezi că totul ţi se întâmplă cu adevărat.. :-*

Catherinna:

--- Citat din: steliana din Vineri, 23 Aprilie 2010, 21:40 ---Cu una am ghicit şi eu!
Eram sigură că într-una suntem şi noi!
În una vedeam.. o arăboaică focoasă.. care te îmbăta cu sclipirea ochilor ei ce răzbătea din vălurile purpurii.. cu jocul inelului din buricul arămiu..
A 3-a.... ieşea un spirit dornic să te facă să crezi că totul ţi se întâmplă cu adevărat.. :-*

--- Terminare citat ---

Bine ca n-ai denumit una cutia Pandorei  ;) doamne fereste  ::)

steliana:
Ei.......
te fereşte până te nimereşte.. ;)

Saturnianul:
Saru-mina de urari Anutza, asemeni si tie. Acum ca adusesi vorba de Muceninucl Gheorghe, asa mi s-a facut o pohta de mucenici... valeu mama  :D

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă