Aici se discuta > Subiecte generale

La multi ani! - Urari pentru toate ocaziile

<< < (231/353) > >>

luciamanta:
    Caroline, presupun ca nu toţi cred cu adevărat în urarea aceasta: "An Nou Fericit!", desi îmi închipui ca toti îşi doresc să simtă fericirea deplină. Toţi şi-ar dori să aibă toate lucrurile la care speră: relaţii care să ofere echilibru şi încredere, un job care să-i reprezinte şi care le să ofere nu doar o satisfacţie materială, prieteni devotaţi care sa-i înţeleagă, un drum drept de urmat, sănătate deplină, o familie armonioasă.... Dar, de cele mai multe ori drumul nu este unul simplu, ci unul cu încercări multe şi grele. Si atitudinea celui in cauză este de cele mai multe ori diferită şi nu tocmai cea potrivită...

steliana:
Tuturor, AN NOU FERICIT!

La fiecare trecere dintre ani, traiesc cele mai adevarate sentimente. Acea clipa, devine puntea dintre ceea ce vreau sa las in urma si ceea ce-mi da putere sa cred in nou.

lori:
Va urez si eu un an nou fericit!   :smitten:
Sper sa se si implineasca urarea, astfel incat sa fim mai buni, mai fericiti, mai sanatosi, si cu mai multa speranta in suflete. Doar speranta moare ultima, nu?
De fapt urarea romaneasca traditionala este : La Multi Ani! S-a imprumutat exprimarea "Un An Nou fericit" de la englezi. Important este sensul transmis de cuvinte, dar eu cred ca urarea noastra are un sens mai larg, se refera la anii care vor urma anului incheiat, si nu numai la anul care urmeaza. Asa s-ar parea daca consideram urarea in sensul sau strict. Dar mai bine sa ne bucuram de un nou inceput pe care-l dorim cat mai bun pentru toti, si cu multa sanatate!  :applause:

silviu:
Suksan Wan Christmas lae Sawadee Pee Mai :)
Sawatdii :applause:

valaura11:
               SANATATE MULTA, GANDURI DINTRE CELE MAI BUNE SI PUTERE DE MUNCA TUTUROR FORUM-ISTILOR S.C., IN NOUL AN!
               LA MULTI, MULTI ANI! :)  :giggle: :)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă