Aici se discuta > Subiecte generale

La multi ani! - Urari pentru toate ocaziile

<< < (221/353) > >>

Mari_a:
Neli, clientul nostru, stapanul nostru!  :D  Deschidem salon! 

Va multumesc foarte mult ca v-ati gandit la mine!  Toate cele bune si voua!  Pup!  :kissing:    Inclusiv persoanele eu lor si ele mie!  :)

Acestea fiind spuse, acum ma duc sa... cant!     :giggle:

steliana:
La Multi Ani, tuturor celor care Azi isi serbeaza Ziua onomastica!  :flori:  :kissing:

theo365:
LA MULTI ANI !!!! ANDREEA SI ANDREI sa ne traiti , sa fiti sanatosi !!!Petrecere frumoasa va doresc!! :flori: :kissing: *|* *|* *|*

theo365:
Pentru voi  ;) :thumbup:

admin:
Cred ca si tara asta a noastra merita un "La multi ani", azi! Chiar daca unii o bestelesc, o caracterizeaza si o cstalogheaza in fel si chip, ea saraca, pana una alta, fara sa o ajutam prea mult, este in stare sa ne ofere o gramada de bucurii. Eu tin mult la tara asta si urasc deopotriva pe nationalistii sforaitori, dar si pe cei care  o vorbesc de rau. In fond ce vina are ea pentru personajele care o populeaza? Ce ar putea ea face sa nu i se mai iroseasca puterile, bogatiile si frumusetile? Cum ar reusi easingura sa se scuture de cei cativa paraziti care au napadit-o si ii chinuiesc padurile, apele, subsolul? Si pe noi, restul de milioane de romani, care ne ducem cinstit viata?  La multi ani Romania!

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă