Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Sampanie, castele, muzee, cinegetica si voie buna. Azuga 19 - 21 august 2016
Lia:
Buna seara,
M-am inscris si eu pentru Azuga din 19.08.2016, am achitat integral costul excursiei, dar nu inteleg de ce trebuie sa ma inscriu pentru transport, in situatia in care, inca de la inceput s-a stabilit ca plecarea va fi din Bucuresti, vineri 19 august - ora 8.00 din Statia Petrom Aurel Vlaicu vis a vis de statia de metrou Aurel Vlaicu (ora 7.45 intalnirea - maxim la 8.00 se pleaca). De asemenea, din prezentarea excursiei am retinut faptul ca valoarea transportului Bucuresti Azuga si retur este inclusa in costul total de 450 lei.
Va rog frumos, ma ajuta cineva cu o clarificare fiindca este prima iesire cu acest grup si ar fi pacat sa o ratez ?
Am retinut ca insotitor de grup este Adrian Vidan, dar nu stiu ce numar de telefon are pentru a lua legatura direct.
Va multumesc pentru ajutor!
Lia:
Sunt Aurelia Z. Va rog sa ma inscrieti si pe mine pe lista celor care pleaca din Bucuresti cu microbuzul ! Va multumesc!
mirelam:
1. Gabriela V - voi urca din Harman (cetatea fortificata)
2. Aurelia Radulescu - Ploiesti
3. Rodica S - Bucuresti
4. Popescu Lavinia - Bucuresti
5. Vasilica Farcas - Bucuresti
6. Maria DM - Brasov
7. Vasiliu Corina - Brasov
8. Alin Stanciu - Bucuresti
9. Lidia Andriescu - Bucuresti
10.Cristina N - Bucuresti
11.Elena P-Bucuresti
12. Mirela M - Ploiesti
krondia:
1. Gabriela V - voi urca din Harman (cetatea fortificata)
2. Aurelia Radulescu - Ploiesti
3. Rodica S - Bucuresti
4. Popescu Lavinia - Bucuresti
5. Vasilica Farcas - Bucuresti
6. Maria DM - Brasov
7. Vasiliu Corina - Brasov
8. Alin Stanciu - Bucuresti
9. Lidia Andriescu - Bucuresti
10.Cristina N - Bucuresti
11.Elena P-Bucuresti
12. Mirela M - Ploiesti
13. Aurelia Z - Bucuresti
14.
krondia:
Aurelia, te-am trecut pe lista de transport. Aceasta lista este necesara pentru ca pot exista si persoane care, din diverse motive, se deplaseaza pana la destinatie pe cont propriu si este bine ca lucrurile sa fie clare. Aceasta lista este utila si in cazul celor care se conecteaza pe traseu.
Numele soferului, numarul de telefon al acestuia si numarul masinii vor fi afisate aici cu 1-2 zile inaintea excursiei.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă