Scrise de noi > Articolele noastre
Gandurile scrise ale Maurei
raskolnikov:
Culca-te linistita, in seara asta sunt treaz. Chiar te-ai obisnuit sa fii acceptata numai de barbati beti, a se vedea bancul cu "...nu exista bautura destula". Nu m-am uitat, ai mai postat snoave de-alea inepte de-ale tale, la care nu s-ar ranji nici Oana Zavoranu?
Hai sa-ti povestesc eu o intamplare adevarata. Prin anii '30, marele actor, cupletist si umorist Constantin Tanase, inaintea oricarei premiere de la la teatrul sau, il chema mai intai pe pompierul salii, caruia ii citea textele. Daca acesta radea, insemna ca sunt proaste, asa ca le refacea. Intelesasi unde bat, sau vrei sa-ti desenez? Noapte buna, ca desteapta nu poti ramane nici daca o sa stai treaza. Cu respect, R...
carmentoma:
Cu care respect!! Cunosti tu intelesul cuvantului astuia? !? Nu cred! Am avut un betiv la usa acum peste 18 ani, dar m-a ferit Dumnezeu de asemenea specimene de atunci! Si de ce crezi ca imi doresc neaparat sa fiu acceptata??!? E loc pentru toata lumea, nu am nevoie de acceptul nimanui, cu atat mai putin de al tau! In ceea ce priveste desteptaciunea, ti-am mai zis: nu esti tu si pentru mine?!? Vrei sa se incline Pamantul pe o parte de prea multidestepti? Mai sunt necesare si mai prostute, nu?
raskolnikov:
Ce scriu eu si ce intelegi tu? Apropo de betivul tau de acum 18 ani. Ai cumva nr sau adresa lui? Bietul om...
raskolnikov:
OK, m-am lasat de bautura, chiar adineauri am facut o pauza pt un pahar de lapte de capra. Desi bautor de lapte cam in aceeasi masura ca de bere, abia acum l-am descoperit pe cel de capra si jur ca nu e de la capra vecinului. Dupa cum stii laptele nu merge cu berea, asa ca nu ma mai suspecta ca sunt matol, cel putin in seara asta. Asa ca nu mai fi curioasa de invectivele mele ca nu vor veni, iar asta nu din lipsa de bere. Mai teama mi-e de supradoza de lapte, dar efectele acesteia n-au cum sa se vada pe forum, ca asta mai lipsea de la minunea asta a lui Bill Gates
admin:
multumesc pentru aprecieri
nu sunt scriitoare insa literele ma iubesc si eu le raspund printr-o dragoste mare ...
cred ca e cea mai adevarata , impartasita , netradatra, nepangarita ...:)
sunt economista ...
lucrez intr-o banca ...ai vazut care deoarece atunci cand am timp ma joc in cuvinte si le trimit de acolo ....este cea mai confortabila metoda de a iesi din cifre :)
insa...am facut si teatrologia ceva ce tine de actul artistic adica am scris cronici de teatru pentru spectacolele vazute ....multe au fost publicate intr-o revista de cultura sau/si afisate la avizierul teatrelor despre care am scris ...
am avut ocazia sa cunosc oameni minunati , actori mari , regizori de neatins ....
asta m-a impodobit ....
am un material pentru o carte de eseuri girata pe vremuri de Laurentiu Ulici ...
insa dupa disparitia lui ....totul a ramas in sertar ascuns si uitat.
ma intorc la litere de cate ori simt ca nu se poate altfel ...am si pauze mari ...sunt un ' animal social prost ( il citez pe Paler ) ' insa e nevoie de mine si atunci ma risipesc lor celor care ma vor sa socializez si imi place ...o fac natural , selectiv si cu multa tandrete ...
de exemplu : diseara ma duc la aniversare fetitei unui coleg , face sase ani si mi-a dat invitatie de copil , ea asa ma vede , - ma iubeste dezinteresat si atunci cultiv aceasta prietenie si imi iau la petrecere si nepotii sa ne dam in tobogan si sa ne amuzam de mascarici ...
am mai spus ca ador copii si batranii si pe oamenii frumosi de la haine pana la suflet ...
nu pot altfel ....
multumesc pentru aprecieri ....
uneori e prea mult , alteori ....
am in cap biblioteci intregi si nu am cu cine sa le impartasesc...asta e marea suferinta a acestor vremuri ...
si atunci fac piata, gatesc, merg la sala , socializaz cum mi se cere ...si e ok ...super ok as zice ..
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă