Scrise de noi > Articolele noastre
Gandurile scrise ale Maurei
admin:
Si deodata a inceput sa ninga in martie ... auzeam pravalidu-se bolovani si polul nord imi intra incet in carne ....
Crestea in mine dorul si clipa ingheta cuvantul dintre mine si el....
De ce esti asa ? - i-am strigat
'Pentru ca tu nu ai vrut decat sa te joci , sa alergi , sa te prefaci suparata pentru a te ascunde intr-o umbra doar pentru el ' - mi-a raspuns
Si deodata se facuse august - octombrie - noiembrie, ma musca un 12, un 13 si-un 16 ....imi clantaneau dintii , imi curgea apa sarata din ochi ...si el imi striga ...'' ce urat! "
iarta-ma ca te-am ranit , desi am vrut sa pot sa te iubesc …..
iarta-ma ca nu am stiut sa-ti ascult pana la capat durerea si m-am proclamat atotstiutoare ...
iarta-ma ca nu am inteles ca ai drept la mai mult si eu ti-am dat si mai mult ...
Te doare ? Pe mine ma sfasaie …..ma incrunta ….
Si deodata se facuse iar negru , cresteau uragane in tample si oamenii se indepartau ..... ...
Unde sunteti voi cei adevarati ?
Toata noaptea mi-au crescut ingeri in plete si tata imi spunea : ai sa fii fericita !
Unde sunteti voi cei adevarati ?
Matei Visniec spune ca in cerc nu e loc pentru doi - si a argumentat - ca el stie ....! Am vrut sa-l contrazic si …..
Am sa ma intorc , cercul e singura masura a valorii tale vis-a -vis de tine .
Si deoadata se facuse noapte ,peste dimineata, peste pranz, peste seara ....imi e foame dragilor , foame de vorbe fara culoare , foame de adevar rostit fara a cere recompensa de la cuvinte , foame de oameni adevarati pentru care libertatea asumata sa insemne inteligenta necenzurata
Dragilor, dragi, dragi ,dragi sunt urata : parul s-a inchis brusc , nu mai e blond de soare , a devenit abanos pe o fata albastra , port unghiile Cruelei , ochii cenusii si anosti au privirea tampa , trupul diform , neegal in miscari …....
Ce simplu te raneste o parare ! …..
Ce simplu se asterne teama de a nu fi receptata altfel !
Ce grav e sa te simti iar inaltat si sa constati ca totul e eroare !
Ei bine da , te-am scos din viata mea pentru ca nu te puteam iubi …nu pentru a te inlocui …nu pentru a schimba periuta de dinti …..
Ei bine da , nu te iubesc si nu te-am iubit niciodata ….am incercat , am crezut , am sperat ….
Ei bine da, imi place de mine asa independenta , razareata , tonica , rea, afurisita , ironica …
Exista cineva care stie reteta pentru nesimtire ?
Daca da, sa-si faca mila ….
Platesc oricat nu oricum…..
almi_gabi:
Am recitit si recitit gandurile Maurei!
Cat ecou starnesc acestea in sufletul meu!
Cat adevar si melancolie impletite cu tandrete.
:)
admin:
Marturisesc ca am descoperit in textele Maurei, o sensibilitate enigmatica, pe care nu am intalnit-o in nici o alta scriere. Nu stiu unde au stat aceste scrieri pana acum, dar din momentul in care am primit-o pe prima, ma uit pe Email sa descopar daca a mai sosit ceva...
capsuna:
Marturisesc ca mie mi se par deprimante, pentru ca intr-o oarecare masura ma regasesc in textele ei.
admin:
Capsuna, eu te cunosteam ca o optimista incurabila...
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă