Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Superoferta! SPA si relaxare la Aquapark Hajduszboszlo 2 - 6 noiembrie 2016
admin:
La Kemences Csarda, am petrecut cu o parte mai "activa" din grup o seara minunata. Cu dans si voie buna..."Adoptati de un grup de maghiari, care au facut totul sa ne simtim bine...Se incalzise podeaua de atata dans...
Cu o seara inainte venisem doar sa "tatonam"...Am folosit totusi prilejul sa gustam ceva din licorile lor.... :)
Clopotele parcului din Hajduszboszlo. Ceva ce personalizeaza perfect locul...
O plimbare in parc...
Bucataria ungureasca este cunoscuta peste tot pentru mancarurile lor traditionale. De departe de detaseaza gulasul...
Am colindat si Debrecenul. Impreuna pe strada principala, Piac Utca, apoi separat, unii la Deri Muzeum, altii la shopping la Forum...Altii la plimbare...
admin:
La Horobagy, in Muzeul pastoritului. Cladirea a fost folosita pe vremuri pentru a adaposti carutele venite la targ.
Muzeul mestesugariilor traditionale unguresti:
In Wild Park Hortobagy. Locul in care sunt adapostite animale salbatice ranite, sau care au devenit pensionare...
Podul cu noua arce din Hortobagy:
Pe locul in care odinioara veneau oamenii la targ:
La Matai Menes, o foarte veche herghelie si unul dintre cele trei locuri din lume in care se gaseste rasa Nonius...
admin:
Ultima seara...Toata lumea imbarcata, vesela, pregatita pentru csarda...
La Karikás Hotel és Étterem, o seara ungureasca dar si greceasca, latino si romaneasca... ;D ;D ;D
Rapusi de dans:
Patru zile minunate, pline, pline...S-au incheiat din pacate si tot ce ramane acum sunt amintirile si fotografiile.
Ce am facut eu sunt pregatite pentru "livrare"...Pana la amiaza o sa le primiti fiecare, sub forma unui Email ce contine un link de download.
Pe curand!
admin:
M-am tinut de cuvant, am transmis catre toti participantii fotografiile facute de mine. Cei care nu au primit, sa-mi scrie pe office@singlescamp.ro si retransmit.
viorica samoila:
Multumesc Gigi, a fost nemaipomenit. Astept cu nerabdare o alta actiune.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă