Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Intalnire pentru cei noi in Singles Camp. Garbova 1- 3 iulie 2016

<< < (4/10) > >>

elena4U:

Buna.
eu sunt Elena si eu vin tot din Bucuresti.daca gasiti o varianta de transport astept si eu un semn.va rog :dance:

Carmen7:
Buna tuturor si felicitari organizatorilor, cu siguranta foarte multe persoane singure au nevoie de asa ceva. Am facut rezervare pentru aceasta iesire si imi doresc foarte mult sa merg dar nu pot confirma inca pt. ca in perioada 30.06.-12.07. va trebui sa merg pt.3 zile la Bucuresti dar inca nu stiu exact cand, sper sa aflu cat de repede. Daca nu va fi prea tarziu si va mai fi valabila oferta as veni cu mult drag. Pana atunci va doresc toate cele bune dragii mei prieteni noi!!!  :)

Magda07:
@Iordache Maria - daca mai vine cineva din Bucuresti cu masina ne cuplam, daca nu mergem impreuna la tren sau microbuz si vedem daca ne poate lua cineva de pe drum :)

Willi:
Servus tuturor,

Stiu ca mai este timp pana la aceasta intalnire, dar poate este util de stiut care va fi check-in time la Pensiunea Casa Buna.

Pe curand. O0

Multumesc

claudiadi:
Buna!Sunt Claudia si voi fi la Garbova.Plec din Sinaia.Chiar daca am masina,daca gasesc alta cale de a ajunge acolo-in alta masina sau poate vrea cineva sa mearga cu masina mea...

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă