Arhiva > Concurs de fotografie

VOTARE - fotografia lunii ianuarie / februarie 2016

<< < (7/12) > >>

noiembrie:

Salut organizarea concursului
      Mi-e dor de voi...

Locul 1-foto nr 10
       Locul 2-foto nr 14
       Locul 3-foto nr  5

almi_gabi:
Mie mi-au placut toate fotografiile inscrise.
Am gasit in fiecare cate ceva care sa imi atraga atentia, de exeplu in fotografia 1- atmosfera este una mirifica, de iarna, imi place lumina care vine de-a lungul vaii si se reflecta in apa, fotografia 2 - reda atmosfera aceea primitoare si vesela cu obiecte pictate, fotografia 3- misterul celor 2 personaje care merg pe un drum ce duce spre cer, fotografia 4 -schiorii si telescaunul redau atmosfera de pe partie, fotografiile 5, 7,8 - intradevar surprind acel peisaj creat de coamele muntilor care se poate vedea doar cand ajungi acolo sus si care ofera bucuria pe care o regasesti dupa un urcus greu, fotografia 10 - zapada curata de la munte,  asternuta peste tot, fotografia 11 - luminite in noapte la pensiune si atmosfera calda, fotografia 12 – ferestrele luminate ale pensiunii te invita sa petreci acolo o seara frumoasa, fotografia 13 –reda foarte bine maretia muntelui prin asocierea bradului din apropiere si a drumetilor care se vad pe poteca, fotografiile 14, 15, 16 – sunt peisaje superbe de munte, fotografia 17 – te duce pe partie, parca esti acolo si schiezi alaturi de ceilalti.
Stiu ca idea concursului nu este de a spune ce ne-a placut la fotografii dar m-am bucurat de fiecare in parte si am vrut sa le spun si celor care le-au realizat.  :)
As avea o mica observatie , atentie la linia orizontului – sa fie dreapta  (acolo unde inclinarea nu este data de panta urcusului).

Deci clasamentul meu este:  ::)
Locul 1: fotografia nr 17
Locul 2: fotografia nr 13
Locul 3: fotografia nr 1

SIMONA_ARAD:
Locul I : fotografia nr. 10   
Locul II :fotografia nr. 11
Locul III:fotografia nr. 4
 Si pentru toate celelate  :flori: :flori: :flori:
Sunt foarte frumoase toate. Greu de ales.

Brand_usa:
A fost greu sa ma hotarasc si dupa multe "permutari" am ajuns la urmatorul clasament:
Locul 1 - poza 1
Locul 2 - poza 14
Locul 3 - poza 5
Succes tuturor participantilor !!!  *|*

ada_sangereanu:
Locul 1 - fotografia 16
Locul 2 - fotografia 1
Locul 3 - fotografia 10

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă