Scrise de noi > Articolele noastre
De ce sunt atat de multi oameni highly educated single?
Valentin2016:
Eu am glumit...iubiri tihnite? cum sa nu...mai este putin si se termina circul din blocul in care stau...de obicei dupa 21 30 incepe tihna, caci pana la 21 30 se pun lucrurile la punct prin tipete si iubire,fiecare definindu si rolul in societate iar dupa 21 30 fiecare in camera lui e tihnit, satul si iubit...Uneori am senzatia ca vor sa ajunga in mica mea camera, dar ma linistesc caci apoi pe toti ii vad plimbandu se de mana...E logic sa nu o sa spuna niciodata toti in fapta adevarul...Trei din cinci din amicii mei sunt casatoriti prin prisme materiale.
Nu e nici un extremism, e doar un trist adevar, e adevarul despre societatea romaneasca.Simplu si clar. Eu am subliniat fenomenul care strabate intelectualitatea romaneasca , de foame.
Am studiat fenomenul foarte bine nu prin filozofie , ci prin ani de intrebari, prin ani de concluzii...Si noi trebuie sa acceptam fata nedisimulata a realitatii.
Sunt relativ nou pe aici si mi a atras atentia acest topic caci era in susul paginii.Probabil cine a postat acest subiect a remarcat imensa masa de intelectuali, minunati de altfel dar in posturi de single...Si m a susrins caci ani de a rândul mi am adresat mie insumi mii de intrebari despre relatiile dintre romani si mai ales de ce viata este atat de scurta in conditiile in care avem o natura foarte frumoasa, avem vegetale, avem ape curate...Avem foarte multe lucruri...Si concluzia mea este ca unul din factorii pentru care noi traim asa putin este ca noi nu ne iubim, noi iubim materialul mai mult decat uman, noi ne folosim de oameni...
Citim foarte mult, studiem, muncim...Dar de când ne nastem si pana murim iubirea e un element rar, e un bibelou de portelan cum spuneau clasicii.
Eu nu pot minti,caci nu ar avea sens...Am mii de marturii.Comunismul a fost o perioada in care oamenii lipsiti de posesiuni materiale , efectiv se cunosteau unii pe altii...Aveau timp..Capitalismul sau asa zisa democratie sau ceea ce traim noi astazi prin reperele noastre ...O sa va mai dau un exemplu, insasi Elena Ceausescu inainte de a l alege pe Nicolae Ceausescu , a cochetat cu alti lideri ai partidului..Dar ea dorea lozul cel mare si intuitia ei feminina i l a adus.
Zoe Ceausesc a fost o cu totul altfel de femeie...total opusa nebazata pe material ci pe pure sentimente...atractie si instinct. Am stat de multe ori si m am intrebat toti acesti barbati care au devalizat Romania...bun..furi bun de lacomie, de functie de..Bun..Dar de ce?
M am gandit si m a mgandit...De ce barbatul roman emigreaza si umple zeci de avioane zilnic...De ce barbatul roman renunta la munte, de ce jungla pentru cariere...De ce femeia romanca fuge si ea...Bun..Greutati...Dar daca studiezi aceste cazuri de la particular la universal , vei observa ca totul se invarte in jurul partii feminine si dorintelor ei.
Un ministru deunazi isi pusese in birou prin furt si coruptie jacuzzi sau prostii din astea si alte anexe ? masini , stilouri...Bun...Pentru cine? Sa faca baie cu mine? Imi pare rau nu pot face baie cu el...Ponta fura minte , devalizeaza o tara...Bun..Pentru cine? Pentru ce?
Toti acestia reprezinta intelectualitatea romaneasca de sus pana jos...Am citit despre alte natii...m am interesat despre raportul dintre fmeei si barbati, comportament...E un adevarat fenomen....Deunazi un ceh a venit in Romania si si a deschis o mica afacere pe baza ca romanii arata, stiu sa arate...Bun ...Arata saracii..Pentru cine?
Deunazi m am dus la Mitropolie in Sibiu si era acolo Patriarhul Laurentiu sau cum ii zice si mi a aparut un zambet ca stiu ca si cumparase Mercedes si toti sarisare pe el...Corect si a cumparat Mercedes...Pentru cine?Pentru ce? Oare are el o preoteasa acasa , care saraca e plictisita...Oare sa fie dorinta preotesei Mercedesul..Poate nu..
Deci este vorba de un fenomen care s a propagat de sus in jos si de jos in sus si in tot acest iures este viata...Si noi cei mici si marunti picam in el. Omul de când se naste si pana moare cauta repere, repere care sa l ghideze in viata...Unde este iubirea?
In fine acum e vara si un pepene e mai bun decat orice.Eu nu mai sunt mic si cu parul cret cum eram odata...Si desi sunt cum sunt inca mai sper...La o vara senina
wonderland:
Orice teorie creaza realitatea astfel incat sa-si sustina ipotezele :) (valabil si in cazul meu :applause:)
Dar dincolo de aceasta polemica, mi-a picat sub ochi un articol, care zice cam asa:
"Femeile nu-?i doresc b?rba?i puternici sau boga?i, astea sunt excep?ii care transform? femeia într-un c?ut?tor de comori. În realitate orice femeie vrea omul ei, frumosul ei, a?a cum este el, b?rbatul care s? ?tie ni?te r?spunsuri potrivite ?i care poate s? o fac? fericit?."
articolul integral:
http://novapost.ro/2016/08/19/o-femeie-are-nevoie-de-grija-si-de-siguranta-asa-ca-inainte-sa-i-dezbraci-rochia-invata-te-sa-i-imbraci-paltonul/
Evident, in oglinda...e necesar sa ne gandim ca intr-o relatie sunt doi si ca e important echilibrul intre a oferi-a primi.
Valentin2016:
http://forum.singlescamp.ro/Smileys/alive_smilies/smiley.gif Wonderland eu iti doresc ca viitorul tau sot sa ti înfrumuse?eze feminitatea asa cum apare in toate imaginatia ta...Evident,noi facem filozofii, mai glumim dar exista o realitate care va ramane in anale si in carti...Si parca nici nu ar trebui sa va plictisesc eu cu povestile mele , când exact mai sus ceilalti participanti la subiect exprima clar dorintele lor...Dar totusi trebuie sa tinem cont de realitate, caci atunci când eram tanar si aveam parul cret l am citit si eu pe Cartarescu si mi ziceam - O , Doamne ce norocos este omul acesta, daca el vorbeste atat de frumos despre partea feminina - atunci merita incercat.
Ceausescu ne a invatat si cultivat iubirea de patrie, de tara, dar de atunci si pana acum nimeni nu ne a invatat nimic.Este un sfert de secol de cautari, un sfert de secol in care umanitatea si intelectualitatea din Romania cauta repere si cauta si prototipuri.Toate aceste realitati voi fi consemnate in anale si carti, cu un spirit realistic. Pai ce credti voi ca merge Ponta, reprezentantul intelectualitatii romanesti si al spiritului tanar, acassa si isi intreaba sotia - Buna iubita mea, te iubesc si sper sa vorbesc despre al doilea capitol din doctoratul meu. Ei na , nicidecum, micutul Ponta merge acasa , deschide usa si o intreaba pe sotia lui - Auzi, buna, maine ce mai furam? Ce mai furam maine fara sa ne prinda?
Asta e prototipul intelectualitatii romanesti, reperul...Noi nu facem niciodata diferenta dintre inima si creier, la noi totul trece prin creier si rationament...Cineva la un alt subiect scria ca in viata nu trebuie totul spus, totul se deduce si se simte, si se subintelege din gesturi si priviri.Atunci si o doctorita si un instalator pot face la fel , nu?
Ce vorbesc eu aici si eu aspir la un varf al intelectualitatii romanesti, caci eu nu stiu multe dar imi place sa ascult...Pot asculta.eRepet , este un sfert de veac , 25 de ani de nebuloasa si noi tot nu stim unde suntem.Dar noi ca si fiinte umane cautam si cautam , caci este in firea noastra in simtul nostru de a cauta,caci e binecunoscut cantecul dar daca dragoste nu e nimic nu e.
Liviu Rebreanu - Amândoi- si mai vedem noi...Dar , daca cu dragostea am lamurit lucrurile, despre generozitate ce spuneti...Desi nu este in subiectul nostru, desi ma abat de la el mi ar fi placut sa stiu parerea multora daca are intelectualitatea din Romania generozitate sau nu?
Articolele sunt frumoase, dulci si placute, dar realitatea este mai sus...A venit toamna.
Valentin2016:
crystyna2000:
superb moment al lui Alifantis; atat muzica cat si versuri...nimic comparabil cu muzica romaneasca moderna
revenind la subiectul in dezbatere: in viata nu conteaza ce ai, ci pe cine ai
sa aveti un weekend placut!
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă