Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Soarele Adriaticii. Budva si Dubrovnik 1 - 9 august 2016

<< < (5/7) > >>

SEL:
Datorita faptului ca sant multe persoane care calatoresc din provincie ( si carora le era dificil sa ajunga la ora 6 ),s-a hotarat ca ora de plecare sa fie ora 8 existând suficient timp pentru a parcurge distanta pana la Novi Pozar.( ora in Serbia e GMT+1...adica ora 8 in Romania inseamna 7 in Serbia )

mirela123:
eu totusi insist.
cu ce masina mergem? microbuz, autocar?
poti sa ma ajuti cu aceasta informatie?
multumesc.

admin:
mirela123, incearca te rog si ai mila de timpul nostru... :-[ :) Nu putem avea disponibilitate permanenta online , nici eu nici Sel, nici Lidia...Stii cam cat este de lucru in spatele unei actiuni, cata pregatire? Eu nu m-am dat jos de pe scaun de azi dimineata...Si inca mai am am de lucru...

Cititi ceea ce scriem, gasiti raspunsuri la 99% din intrebarile pe care le puneti... ::) Uite ce ai intrebat tu se gaseste chiar in mesajul principal, cel dupa care ati facut rezervarea:

"Servicii incluse:[/b]
     • cazare 8 nopti la hoteluri de 3* si 4*
     • mic dejunuri
     • transport cu microbuz
Grup 18 persoane ..."

Daca sunt probleme deosebite, chestiuni care intereseaza si pe ceilalti, suntem cat se poate de promti. In rest informam general, nu avem cum sa o face individual...

mirela123:
scuze, Gigi.
multumesc.
o seara buna

admin:
Nu trebuie sa-ti ceri scuze si eu de multe ori parcurg lucrurile in graba si nu vad amanunte...Ca sunt un pic sas si le raiau dupa aia inca o data asta e altceva... :)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă