Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Pool&party. Scroviste 14 - 15 mai 2016
Eleni:
Buna,
Sunt din Craiova si voi ajunge in Bucuresti sambata cu trenul, daca mai este cineva care ajunge cu trenul sau care poate sa ma ia de la gara cu sau fara flori. .. am nr de telefon :) 0723 323 969 .
Cu drag zile bune :)
florenta.v:
Buna !
Ca urmare a unor probleme de sanatate, sunt nevoita sa renunt la excursie. :oops:
Excursia a fost achitata integral. Daca doreste cineva sa mearga in locul meu, locul este pentru femei, sa posteze anuntul aici. :worthy: :worthy: :giggle:
AlinaS:
Buna, cu drag pot prelua eu locul tau. O sa te rog sa ma ajuti cu contul in care pot face plata
AlinaS:
Florenta, voiam sa mai adaug ca imi pare rau pt problemele medicale si iti doresc multa sanatate
florenta.v:
Multumesc AlinaS !
Iti doresc distractie placuta! *|* *|*Am participat la multe actiuni si toate au fost organizate la un inalt nivel de profesionalism de catre Samiza si Gigi. :thumbup: :thumbup:
Te rog sa suni maine in agentie ca sa iti dea Samiza numarul meu de telefon si iti comunic detaliile privind contul in care faci plata.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă