Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Pool&party. Scroviste 14 - 15 mai 2016

<< < (3/12) > >>

Mimi:

--- Citat din: florin69 din Marți, 22 Martie 2016, 18:22 ---Si pentru cine nu mai apuca loc in masina,  mai este o varianta, Mai ales pt.cei din Bucuresti sau imprejurimi si anume , bicicleta!!!  :bow:
Eu deja m-am pregatit, daca mai doreste cineva,  sa facem o echipa mai mare, cu placere.  Ori sa facem cuplaje, ca la masini???!!!  :giggle:
In loc de 4 la o masina, 2 la o bicicleta.... :applause:
Apropos, pensiunea are parcare pentru biciclete?

--- Terminare citat ---
Ei,da , buna idee ! Daca veneam la actiune sigur as fi cerut "grupaj" pe bicicleta ta .

florin69:
Ei, MImi, Mimi ce ai piedut!!! Dar nu e timpul trecut, mai sunt locuri..... ;)

kriss:
1. Gigi Cindea vineri, sambata (prin asta se intelege ca o sa iau cina si sambata si vineri)
2. Diana - sambata
3.Mirela Iasi - vineri si sambata
4.Zambila-vineri si sambata
5. Violeta L vineri si sambata
6. Simona C  - vineri si sambata
7. Brandusa - vineri si sambata
8. Mireille - vineri si sambata
9. Cristian (Tulcea) - vineri si sambata
10. Vali -vineri si sambata
11. Miha -vineri si sambata
12.Cristina L.-vineri si sambata

krondia:
 :oops: @kriss, cred ca ai vrut sa scrii, de fapt, la actiunea de la Predeal :)

Vero2016:

--- Citat din: florin69 din Miercuri, 30 Martie 2016, 05:30 ---Ei, draga VERO, vremea e dupa sufletul omului. La noi aici in SC intotdeuna e vremea frumoasa. Cel putin pana acum, eu am avut numai vreme buna si foarte buna in toate actiunile. Si nu au fost putine...  :thumbup:

--- Terminare citat ---

Buna,

de data asta am ales sa merg cu masina, dar daca nu mai sunt doritori de a merge cu mine, o sa pun bicicleta in portbagaj si o folosesc acolo :)))
zic ca este bine si asa :)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă