Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

O iesire pentru cei noi....Scroviste 19/20 martie 2016

<< < (17/19) > >>

Iulia Popa:
si eu m-am simtit foarte bine..a fost evident ..in priviinta pozelor va rog cu blandete, cele care m-ar putea face sa rosesc pe  iuliainks@yahoo.com  ! V-am zambit

Ibra.zeid:
Multumesc Gigi , Nota 10,

Ibrahim

EmBo:
Preiau o idee a lui Gigi si o completez :) :

--- Citat din: admin din Luni, 21 Martie 2016, 08:16 ---Deci daca ati facut fotografii si doriti sa le impartasiti si cu ceilalti...

--- Terminare citat ---

...puteti sa participati si la concursul de fotografii a lunii martie:

http://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,2267.0.html

Maximum 2 imagini pentru fiecare participant, cele pe care le considerati cele mai reusite.
Premiul pentru cea mai buna fotografie este de 500 lei si premiul votantului 200 lei!
Merita!

simonas:
Buna, trebuie sa va spun ca si eu m-am simtit excellent  :thumbup: Cu oameni veseli si degajati nici nu a fost prea greu.
Imi pare rau ca nu am poze ca sa va dovedesc. Pozele din interior n-au iesit bine. A se inteleg exact: telefonul nu e bun, nu ca e prea destept pentru mine  ;D
Si acum o intrebare: se poate face febra musculara de la dans? Raspuns corect: DA!!!!

Rentzi:
Lipsa de antrenament Simonas, lipsa de antrenament... Trebuie sa participi mai des.   *|*

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă