Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
O iesire pentru cei noi....Scroviste 19/20 martie 2016
Iulia Popa:
si eu m-am simtit foarte bine..a fost evident ..in priviinta pozelor va rog cu blandete, cele care m-ar putea face sa rosesc pe iuliainks@yahoo.com ! V-am zambit
Ibra.zeid:
Multumesc Gigi , Nota 10,
Ibrahim
EmBo:
Preiau o idee a lui Gigi si o completez :) :
--- Citat din: admin din Luni, 21 Martie 2016, 08:16 ---Deci daca ati facut fotografii si doriti sa le impartasiti si cu ceilalti...
--- Terminare citat ---
...puteti sa participati si la concursul de fotografii a lunii martie:
http://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,2267.0.html
Maximum 2 imagini pentru fiecare participant, cele pe care le considerati cele mai reusite.
Premiul pentru cea mai buna fotografie este de 500 lei si premiul votantului 200 lei!
Merita!
simonas:
Buna, trebuie sa va spun ca si eu m-am simtit excellent :thumbup: Cu oameni veseli si degajati nici nu a fost prea greu.
Imi pare rau ca nu am poze ca sa va dovedesc. Pozele din interior n-au iesit bine. A se inteleg exact: telefonul nu e bun, nu ca e prea destept pentru mine ;D
Si acum o intrebare: se poate face febra musculara de la dans? Raspuns corect: DA!!!!
Rentzi:
Lipsa de antrenament Simonas, lipsa de antrenament... Trebuie sa participi mai des. *|*
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă