Autor Subiect: O iesire pentru cei noi....Scroviste 19/20 martie 2016  (Citit de 36471 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13799
Re: O iesire pentru cei noi....Scroviste 19/20 martie 2016
« Răspuns #75 : Sâmbătă, 19 Martie 2016, 07:56 »
Este o vreme atat de faina aici.... :)Am ajuns de ieri, m-am plimbat prin Padurea Scrovistea, unul dintre peticele verzi care au mai ramas din fabulosii Codrii ai Vlasiei. E un covor multicolor de flori, copacii dau sa inmugureasca, si un tril de pasari cum n-am auzit de mult...Sunt sute si sute de pitigoi si sticleti...Poteca de caprior, atat de batatorita incat ma face sa cred ca sunt zeci de astfel de animalute doar in acest areal al Baltenilor. Padurea are cam 7  x 10 km, animalele au teriroriu suficient....

Cateva poze de ieri:

Flori

Padurea

E dis de dimineata cand va scriu toatea astea...Nu mai avem stare in camera...
Mai sunt cateva ore si veti ajunge aici...Va astept sa ne bucuram de 2 zile minunate!  :)

Offline J_LO

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 11
« Răspuns #76 : Sâmbătă, 19 Martie 2016, 08:12 »
Din pacate eu sunt racita praf cu febra si frisoane si nu mai ajung  :'(
Va doresc distractie placuta!

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #77 : Luni, 21 Martie 2016, 08:16 »
Am ajuns si eu acasa...sunt din nou in fata calculatorului...Rememorez, incerc sa conturez...

Mi-e tare ciuda ca sambata vremea nu a fost cum mi-as fi dorit, dar totusi trebuie sa-i multumesc "celui" care are grija de noi in vacante sa avem soare  ::) :) ca ne-a oferit totusi posibilitatea de a avea o plimbare la schit si la padure...Natura conteaza mult in socializare, parca altfel ti se deschid caile comunicarii pe o poteca prin padure...N-a fost rece, nu a plouat sau nins ca in alte parti, acolo am fost oarecum protejati....

Locul imi place, este aproape de Bucuresti dar suficient de ferit de asaltul turistilor de week-end...Locatia e ok, potrivita pentru ce avem noi nevoie...Daca reusesc sa-i conving pe proprietari cat de importanta este decenta tarifelor si alegerea meniului in asa fel incat calitatea sa fie cea asteptata de oameni, va deveni o locatie de casa a noastra...Am inceput de ieri dupa ce ati plecat voi si sper ca au inteles. Dar o sa-mi dau seama cat de convingator am fost doar dupa ce primesc de la ei lista de tarife pt bauturi (pt grupul nostru) si propunerea de meniu pt Pool&Party.

Ati fost multi noi, de fapt voua v-a si fost dedicat acest eveniment. Sper ca ati reusit sa intrati un pic in atmosfera Singles Camp, sa vedeti care este profilul mediu al participantilor, sa va convingeti ca se poate socializa usor...Nu a fost o actiune cu program, ci una lejera, am vrut sa las lumea sa se simta cat mai confortabil, sa nu stresez cu ore si puncte, astfel incat sa poata comunica, sa se cunoasca. Excursiile au alta structura organizatorica, acolo suntem tot timpul in actiune, doar seara este mai lejer...Aici am tinut sa fie un fel de free style....Cred si sper ca v-a fost ok asa...

Mi-am propus ca azi sa va transmit fotografiile (care au mai ramas  :-[  :-\ ), dar m-am gandit ca mai potrivit, pentru a completa tabloul, sa astept de la cei care au facut fotografii ceva imagini si atunci sa va transmit tuturor ceva mai conistent.

Deci daca ati facut fotografii si doriti sa le impartasiti si cu ceilalti transmiteti-mi va rog mie. Le cumulez pe toate cele primite, le adaug pe ale mele si vi le transmit...Adresa de transmitere: office@singlescamp.ro

Va doresc o saptamana frumoasa, usoara si insorita, sa va aduceti aminte cu placere de week-end si de cei pe care i-ati cunoscut... :)

Va imbratisez cu drag!

Offline Ancutza

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 78
« Răspuns #78 : Luni, 21 Martie 2016, 12:43 »
Intr-adevar a fost o atmosfera foarte frumoasa. Multumiri celor "vechi" care au ajutat la unirea grupului si tie,  Gigi! sper sa ne revedem si la urmatoarele actiuni.

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #79 : Luni, 21 Martie 2016, 13:25 »
Da, si eu trebuie sa le multumesc celor vechi!  :flori: A ajutat mult prezenta lor, este foarte important sa existe o punte intre "valuri"...

Ati fost un grup fain, m-am bucurat sa vad ca lumea a lasat asa cum "recomandam" problemele acasa...asa ca am intalnit fetze vesele  :)

Offline Iulia Popa

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 3
« Răspuns #80 : Luni, 21 Martie 2016, 14:01 »
si eu m-am simtit foarte bine..a fost evident ..in priviinta pozelor va rog cu blandete, cele care m-ar putea face sa rosesc pe  iuliainks@yahoo.com  ! V-am zambit

Offline Ibra.zeid

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 10
« Răspuns #81 : Luni, 21 Martie 2016, 14:52 »
Multumesc Gigi , Nota 10,

Ibrahim

Offline EmBo

• Hero Member
  • Mesaje postate: 907
  • Bine ai venit in grupul nostru!
« Răspuns #82 : Luni, 21 Martie 2016, 14:53 »
Preiau o idee a lui Gigi si o completez :) :

Deci daca ati facut fotografii si doriti sa le impartasiti si cu ceilalti...

...puteti sa participati si la concursul de fotografii a lunii martie:

http://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,2267.0.html

Maximum 2 imagini pentru fiecare participant, cele pe care le considerati cele mai reusite.
Premiul pentru cea mai buna fotografie este de 500 lei si premiul votantului 200 lei!
Merita!

Offline simonas

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 34
« Răspuns #83 : Marți, 22 Martie 2016, 19:41 »
Buna, trebuie sa va spun ca si eu m-am simtit excellent  :thumbup: Cu oameni veseli si degajati nici nu a fost prea greu.
Imi pare rau ca nu am poze ca sa va dovedesc. Pozele din interior n-au iesit bine. A se inteleg exact: telefonul nu e bun, nu ca e prea destept pentru mine  ;D
Si acum o intrebare: se poate face febra musculara de la dans? Raspuns corect: DA!!!!

Offline Rentzi

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 486
« Răspuns #84 : Marți, 22 Martie 2016, 20:39 »
Lipsa de antrenament Simonas, lipsa de antrenament... Trebuie sa participi mai des.   *|*

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #85 : Miercuri, 23 Martie 2016, 09:45 »
In afara de Simona nimeni nu mi-a trimis vreo fotografie....Asa ca nu prea am ce atasa la ceea ce mi-a ramas mie... :-\

Offline EmBo

• Hero Member
  • Mesaje postate: 907
  • Bine ai venit in grupul nostru!
« Răspuns #86 : Vineri, 25 Martie 2016, 11:32 »
Va invit sa puneti fotografii realizate in aceasta actiune la topicul de concurs foto:
http://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,2267.0.html

Curaj!
Merita!
Nu neaparat pentru premiu,  desi este unul consistent (500 lei), ci pentru a dovedi celorlalti ca actiunea la care ati participat v-a placut, v-ati simtit bine si simtiti nevoia impartasirii acestor sentimente si noua, tuturor celorlalti care nu am participat.

Nu se admit scuze ca: nu am facut poze (stiu ca toata lumea are cateva cadre cel putin facute cu telefonul), nu am timp acum sa caut (cateva minute sunt suficiente ca sa revedeti fotografiile facute), nu am facut poze prea bune (asta lasati-ne pe noi sa decidem si in plus ele se pot ajusta ulterior postarii cu ajutorul meu).

In concluzie, nu fiti timizi, va vreau in concurs, mai sunt doar cateva zile si se incheie perioada de postare, iar daca aveti probleme cu redimensionarea, blurarea chipurilor sau prelucrarea, va ajut eu dupa ce le postati.

Offline simonas

• Newbie
  • *
« Răspuns #87 : Vineri, 25 Martie 2016, 21:28 »
Ahaaaa..... sa zica cineva ca n-am curaj!!!!
" aceste cuvinte ne doare"

am incercat sa atasez ceva, dar sunt prea mari pozele

mai incerc

Offline simonas

• Newbie
  • *
« Răspuns #88 : Vineri, 25 Martie 2016, 21:33 »
si inca una......chiar daca am gresit topicul....  :slap:

Offline roxanas

• Jr. Member