Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

O iesire pentru cei noi....Scroviste 19/20 martie 2016

<< < (3/19) > >>

cristinatabarca:
hello.
sunt din brasov, mi-am luat inima in dinti azzi si m-am inscris pe singlescamp AZI!
am o intrebare: nefiind din bucuresti, pot sa particip la intalnirea ce se org. la scroviste?

admin:
Bineinteles ca te poti inscrie si participa la actiunea de la Scrovistea. Nu e dedicata exclusiv celor din Bucuresti, este doar la indemana lor.

J_LO:
Buna. Suntem doua fete din Bucuresti si nu avem transport. Stim ca despre transport se va vorbi aici pe forum cel mai probabil in martie, mai aproape de plecare, vom incera si noi sa ne aranjam cat de cat ceva pana atunci, dar slabe sanse. Am zis totusi sa facem cunoscut din timp. Multumesc

Misona:
Buna J_LO si bine ai venit!
Stai linistita, sigur se va rezolva cu transportul pana la locatie.
Probabil ca mai aproape de eveniment o sa deschidem o lista cu cei care nu au transport si vor fi contactati de cei care au locuri libere in masina

J_LO:
As prefera sa fie transport organizat de agentie, nu grupaje pe masini.
Exista tren care pleaca din Bucuresti Nord la 9.40 si ajunge in Scrovistea hc la 10.11. Am citit pe net ca de la gara si pana la locatie sunt 2.5 km de mers pe jos, dar drum pe langa o padure. Gigi, crezi ca ai putea da o fuga cu masina pana la gara sa ne preiei de la tren? Multumesc

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă