Scrise de noi > Articolele noastre
Timpul, cea mai mare distanta dintre oameni
GabrielStanescu:
Timpul , poate chiar el ar fi acel motiv de bucurie cand uneori mai deraiem si revenim spre lucuri simple ce ne umplu de gingasie.
Caci vesnici de am fi poate n-am sti sa pretuim atat cat ne-a fost dat.
Noi suntem aur, noi suntem diamante trecand prin viata prindem cotur,
Din multe acele staturi de intamplari trecem prin stari si fapte,
Ce in vazduh se pustiesc insa-n zadar n-au sa ramana,
Vor mai traii si dupa noi in acei alti ce-s doresc ca noi si pentru alti sa mai ramana dupa ei,
Si sa imparta bunatatea spre inimi noi ce vor a fi descatusate.
Edith:
Timpul este singurul lucru cu care nimeni nu poate negocia.
Edith:
Din momentul in care ne nastem, timpul incepe sa ne ia viata inapoi.
Rentzi:
:( Da... Si nici nu poti negocia... :o
LiaI:
Buna tuturor!
Da, e drept ca nu putem opri timpul in loc, dar putem alege cum sa treaca timpul peste noi. Si unii, avem o varsta pe care ne-o purtam cu mandrie ( corectez, imi port cu mandrie varsta, au trecut ani sa devin ceea ce sunt :) ).Si ar trebui sa fim constienti si sa luam decizia de a petrece timpul ramas asa cum ne dorim.
Conteaza foarte mult ce ne dorim, cum reusim sa ne facem viata mai linistita, mai frumoasa, cum ne bucuram de cele mai mici lucruri. Atat de putin ne trebuie sa fim fericiti, daca nu ne fixam tinte greu de atins.
Nu avem timp pentru ce ne face fericiti, nu exista, tine numai de noi ( nu in toate cazurile, e drept).
Cineva intreba cum ne asiguram dreptul la iubire, la bucuria de a locui, de a avea o masina...singurul lucru pe care nu ni-l putem asigura este iubirea, dar nu este subiectul nostru acesta.
Singurul lucru pe care il putem face este sa luptam pentru ceea ce ne dorim!
O seara linistita!
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă