Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Excursie Praga - Karlovy Vary 15 - 19 septembrie 2016
arsel:
Am primit pozele, le-am descarcat si vizualizat. Sunt superbe. Am retrait zilele acelea minunate
petrecute impreuna. Multumesc inca o data!
totoescua:
Gigi , te rog frumos sa-mi trimiti si mie pozele .
Gabi sb:
Si eu vreau pozele!!!! Îmi tot verificam mail-urile în asteptarea lor, n-am stiut ca ai schimbat modul de transmitere. A fost o excursie frumoasa, ca toate celelalte pe care le-am facut împreuna. Am vazut un oras european, îngrijit, linistit- chiar daca era plin de turisti, am gustat, la propriu, o gramada de bunatati locale, pe care le-am " stropit"cu bere, blonda sau bruna, am râs, am glumit, ne-am simiit foarte bine intr-un oras de poveste........ Multumesc Gigi :)
admin:
Nu modul de transmitere l-am schimbat, tot wetransfer folosesc. Doar ca nu mai trimit decat celor care doresc fotografiile facute de mine, nu ca inainte tuturor.
Ti-am transmis link-ul de download in aceasta dimineata.
totoescua:
Nu Mai fi suparat pe toti cretinii , noi am fost fericiti ca am avut ocazia sa vedem impreuna acest minunat oras , un oras de clasa , elegant , un oras care impune respect , o mare de turisti fericiti ca impartasesc bucuria de a fi in vacanta , terase animate , fara galagie de prost gust , ma tot gandesc ce-mi place mult Viena sau Praga ?
Am avut niste vizite la doctori si nu am intrat pe topic , te rog sa-mi trimiti si mie pozele , mai ales ca de data asta chair m-am bazat numai pe tine.
Multumesc frumos pentru ceea ce faci si tine-o asa cat te vor tine puterile si cat timp te vei putea bucura sa fim impreuna !!!
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă